Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

Jak zbohatnout pomocí magie?

pricarujte si penize

Zeje vaše peněženka po vánočních svátcích prázdnotou?
Lidí, kteří mohou říct, že peníze pro ně nejsou problém, není mnoho. Špatně placená práce, ztráta zaměstnání, spousta složenek, málo zakázek... Trápí vás to taky? V tom případě neváhejte a vsaďte na esoteriku! Věděli jste, že i peníze si můžete přičarovat?
Je to snazší, než si myslíte!



Novoroční magie

Možná jste se do čarování pustili již na Nový rok a ani o tom nevíte!
S prvním dnem začínajícího roku se spojuje celá plejáda magických úkonů, které podle tradice mají zajistit rodině finanční prosperitu. Tak na ně nezapomínejte, ať vás bohatství nemine!

Jedním z nejznámějších čarodějných novoročních zvyků je příprava pokrmů z čočky.
Při čarování se často používají předměty, které jsou nějakým způsobem podobné tomu, co si přejete získat. To je i případ čočky – taky vám svým tvarem připomíná mince tak jako nám?
Nasypte si tedy do talíře tolik mincí, kolik se vám jen zlíbí! A věřte tomu, že během roku se objeví i ve vaší peněžence – tentokrát ve své skutečné podobě!

Odložili jste si ze štědrovečerního stolu několik šupin z kapra? Výborně! Známá a osvědčená pověra tvrdí, že kapří šupiny musíte nosit po celý rok v peněžence, abyste v ní nikdy neměli prázdno! Proč to však funguje? Co mají kapří šupiny společného s penězi?
Je to stejné jako u čočky – i šupina se svým tvarem podobá minci, a co víc, drobné peníze vám bude připomínat i svým zářivě kovovým leskem!

bohatstvi Přičarujte si peníze se Symbolem bohatství!
Šalomounův magický pentakl je symbolem velkého úspěchu v materiálních záležitostech! Přinese Vám úspěch v podnikání, rozmnožení majetku a bohatství. Investujte do svého štěstí!

 

mince stesti Nebo využijte moc Feng Shui Mincí štěstí
O Feng Shui mincích se tvrdí, že magicky přitahují bohatství, blahobyt a úspěch do míst, kde jsou uchovávány. Proto je dobré nosit je stále u sebe, například v peněžence, nebo je zavěsit na zdi svého příbytku. Zavěšeny na vnitřní kliku dveří se starají o to, že tento dům peníze jen tak rychle neopustí.



Barevné kouzlo pro získání peněz


V magii hrají velmi důležitou roli nejen tvary a jiné podobnosti k žádaným předmětům, ale i barvy.
Při čarování pro peníze používáme zásadně zelenou! Proč?
Má to několik významů, z toho minimálně dva jsou velmi důležité.
Podle jednoho oblíbeného vysvětlení je zelená barvou dolarové bankovky, ale to není všechno, pravda je ještě mnohem hlubší.
Zelená barva se vztahuje k živlu země, který je odpovědný za materiální statky a hojnost. Zelená je barvou přírody, která nás živí, a proto se v přeneseném smyslu používá i pro peníze, které mají stejný význam. Díky tomu, že je získáme, můžeme žít v hojnosti!

Pořiďte si tedy zelenou svíčku nebo zelený či zlatý svícen, které budete při magickém rituálu používat. Ze dní v týdnu se pro čarování hodí čtvrtek, protože je zasvěcen Jupiteru, planetě hojnosti. Vyberte si dobu dorůstání Měsíce, protože energie této fáze nám pomáhá přivolávat do našeho života nové pozitivní věci.
A můžete jít na věc!

 

svicky Svíčka – světle zelená
tato barva svíčky je stvořená pro finanční magii a přesně po této svíčce byste měli sáhnout, pokud si toužíte přičarovat bohatství!
Objednávejte ZDE!

 

svicen Darmol - svícen s uchem
Použití tohoto krého svícnu je absolutně všestranné! Hodí se jak na slavnostní stůl, tak ke čtení mystické literatury, k meditaci, jako oltářní svícen, ale též k rituálům svíčkové magie.



Pozor na přesné přání!

Fotolia_zvyky_Pricarujte_si_penize.jpg.jpg Pečlivě si promyslete své přání a do detailů si ho představte. Chcete skvělou práci, nebo sníte spíš o jednorázovém velkém zisku? Nezapomeňte na případné záludnosti – pokud například do svého přání zahrnete dědictví, je nutné si uvědomit, že takové přání poškozuje jiné lidi, a to už hraničí s černou magii – pozor na to! Každá černá magie se totiž jednou ke svému původci vrátí jako bumerang, také jsou zákony univerza. Je proto důležité myslet vždy pozitivně a s dobrým srdcem.

Máte vybráno? Napište své přání na papírek, nejlépe opět zelenou tužkou, a při psaní se opět jednou hluboce soustřeďte na to, co přesně chcete, posílí to kouzlo. Představujte si to tak, jako kdyby to už byla skutečnost – jako kdybyste už seděli třeba ve své vysněné kanceláři vrcholového pracovníka nebo drželi v rukou báječnou kreditní kartu!
Uvidíte, že se to již za krátkou dobu stane! Pokud jste si ovšem zvolili realistické přání – i to je důležité, protože v magii nás omezuje naše karma a osud. Svoji cestu můžeme svobodně ovlivnit pouze v rámci určitých mantinelů.
Pokud třeba děláte uklízečku, asi těžko můžete čekat, že se v průběhu týdnů vypracujete na post ředitelky. Klidně však můžete snít třeba o skvěle placené práci asistentky!
Je dobré znát své možnosti i omezení – a přitom věřit svým schopnostem, že v rámci svých osobních možností dosáhnete na tu úplně nejlepší pozici!

Přání napsáno a připraveno?
Zbytek kouzla je jednoduchý – položte papírek pod svícen a každý večer svíčku zapalte, přičemž se maximálně koncentrujte na vaše přání. Opakujte to osm dní a v další čtvrtek papírek spalte a svíčku nechte úplně dohořet. Výsledek se brzo dostaví!
 

inkoust Šťastný inkoust, 12 ml
Šťastný inkoust byl připraven z ingrediencí, z nichž všechny přinášejí štěstí! Jeho zelená barva je spojena s planetou Venuší, rozvíjí finanční příležitosti a při čarování přispívá k naplnění přání materiální podstaty.

 

husi brk Psací husí brk
Husí brky byly tvrzeny v horkém písku a vhodně seříznuty pro psaní. Použití tohoto tradičního a čistě přírodního způsobu psaní zvýší účinnost vašich kouzel a magické práce! Psací brk je vhodný pro praváky i leváky a můžete si vybrat bílý nebo černý.

 

Důležité je nevzdávat se!

Každý, kdo někdy v životě zažil materiální nedostatek a kapsy zející prázdnotou, velmi dobře ví, že v takové situaci je téměř nadlidský výkon udržet si optimistickou mysl. Ale je to životně důležité!

Když ve vaší schránce přistává jedna složenka za druhou a na vaše životopisy vám nepřicházejí vytoužené odpovědi, je každá rada nad zlato. Základní krok k tomu, jak si magicky přičarovat vysněné bohatství, však zní: Odhoďte pesimismus!
Bez optimistického přístupu totiž každé kouzlo bude fungovat mnohem hůř.
Naše myšlenková energie mu dodává ohromnou sílu!
Když věříme tomu, že se to skutečně stane, všechna omezení mohou jít stranou, ale když tomu nevěříme, budou nás pořád sužovat nesnáze. Tak s chutí do toho a důvěřujte svým schopnostem!

Zákony působení tajemných sil navíc praví, že naše přání a obavy se uskuteční tím spíš, čím víc a intenzivněji o nich uvažujeme.
Tím jim totiž dáváme energii a posilňujeme je. Myslete proto pozitivně a často uvažujte o svých přáních, nejen tehdy, když zrovna kouzlíte.
Řekněte si zkrátka, že vysněnou skvělou práci a hojnost peněz prostě získáte!
Jinak to přece ani nejde!
 

bohatstvi Barevné kadidlo - zelené
Dodejte svému kouzlu sílu tajemnou a mystickou vůní kadidla, která vás uvede do toho správného duševního rozpoložení pro čarování! Toto kadidlo využívá magickou sílu barev. Zelená je zasvěcená Venuši a její použití při čarování podporuje zejména úspěchy ve finanční oblasti!

 

bohatstvi Kadidelnice, třínohá
díky svému designu dýchajícímu tajemným kouzlem Orientu vám poskytne neopakovatelnou a stylovou atmosféru! Přiložené řetězy (cca 19 cm dlouhé) umožňují její otáčení, kývání nebo zavěšení. Kadidelnice přinese krásný požitek pro každé oko a dodá Vašim kouzlům na stylovosti!

Komentáře

Další články
Další články
Další články

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda