Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

Kouzla lásky - 4. díl - Kouzla pro rozchod

kouzla lásky rozchod

Nechcete se rozejít, ale partner to vidí jinak?

Oznámil vám partner, že by se s vámi rád rozešel, ale vy byste byli rádi, kdyby s vámi zůstal? Zdá se vám, že milostné záležitosti mezi vámi ještě nejsou u konce? Milujete ho (ji)? Pak vyzkoušejte rituál, který může vaši drahou polovičku přimět, aby své rozhodnutí ještě zvážila.

Všechny rituály na přivolání či udržení lásky byste měli provádět ve dni a hodině Venušině, což je pátek kolem dvacáté hodiny večerní. Pořiďte si dvě bílé rituální svíce se znamením Marsu a Venuše, jednu červenou, kadidlo pro posílení lásky, misku na kadidlo, inkoust Dračí krev, kalamář, rituální pero, černou misku ve tvaru kalichu a pergamen (nemáte-li pergamen, můžete použít obyčejný papír). Mezi rituální svíce postavte misku ve tvaru kalichu a na její dno umístěte červenou svíčku. Pokud má svíčka větší průměr, umístěte ji vedle a následně použijte na rituální spálení pergamenu. Zapalte kadidlo a rituální svíce. Na pergamen napište jméno osoby, kterou chcete vrátit do svého života a zapalte i červenou svíci. Opakujte třikrát následující magickou formuli: „Pokud naše srdce patří k sobě, nechť jsme spojeni navěky. Ať naše láska hoří silným a jasným plamenem jako tato svíce, je-li to v souladu s vyšší vůlí. Tak se staň.“ Poté pergamen spalte v plamenu červené svíce. Všechno nechte dohořet, popel smíchejte se zbytky vosku a kadidla. Z části hmoty vytvarujte kuličku a tu umístěte do prostor, kde se objekt vašeho zájmu nejčastěji pohybuje, zbytek tajně zakopejte za úplňku pod vzrostlou lípou. Pamatujte však, že mají-li se vaše cesty rozejít, žádný magický rituál vám partnera zpět nepřitáhne, ani kdybyste se rozkrájeli. Pak je lepší využít kouzlo pro ulehčení rozchodu a zaměřit se spíš na budoucnost.

Rituální svíce Znamení Marsu a Venuše Rituální svíce Znamení Marsu a Venuše
Tato bílá svíčka byla láskyplně zhotovená ručně, a její ozdoba představuje posvátné spojení znaku Venuše neboli ženského elementu a Marsu jakožto muže. Je jako stvořená pro milostnou magii!

 

Kadidlo kouzla lásky Kadidlo kouzla lásky
Sladce kořeněná, příjemná vůně této kadidlové směsi pro kouzla lásky přispívá k vytvoření erotické atmosféry! Spojuje se tady vůně kosatcového kořene, která prý magicky přitahuje osoby opačného pohlaví, s vůní santalového dřeva, která se postará o vzájemné jiskření!

 

Inkoust Dračí krev Inkoust Dračí krev
Krvavě červený inkoust z kvalitních ingrediencí dodá vašemu čarování větší sílu a zvýší jeho účinnost! Červená je barvou vášně a síly a spojuje v sobě symboliku lásky a boje! Použitelný pro plnící pera.

 

Černá miska ve tvaru kalichu Černá miska ve tvaru kalichu
Jednoduchý tvar a přeci toho tolik vyjadřuje! Pokud ji naplníte vodou, můžete vodní hladinu posypat růžovými květy a dodat tak misce vlastní kouzlo. Miska a kalich jsou odedávna symboly ženské energie. Ručně zpracováno.

 

Ale co až se k vám zase vrátí?

Vrátíte-li se k sobě, začnete zřejmě uvažovat o tom, jak mezi vámi oživit vášnivou lásku. Existuje nepřeberné množství možností, od naprosto jednoduchých záležitostí až po rafinovanější způsoby, jak si dlouhodobě udržet partnerovu pozornost. Především nezapomínejte na úpravu zevnějšku a na pečlivý výběr vůně. Ta by měla vonět hlavně vašemu protějšku, měla by být originální a měla by vás nějakým způsobem charakterizovat, tehdy se totiž stává afrodisiakem a v ideálním případě vyvolá ve vašem protějšku touhu už v okamžiku, kdy zachytí její letmý závan. Chcete-li ho dlouhodobě upoutat, buďte trochu tajemní a nikdy ho nenechte nahlédnout až na dno svojí duše, jinak brzy ztratí zájem. I vás přece mnohem víc láká vkusně zabalený dárek s překvapením než praktická věc do domácnosti. Ve svém milostném životě buďte inovativní, experimentujte a přikládejte tak neustále palivo pod kotel partnerovy vášně. Čas od času dělejte věci jinak, než je váš protějšek zvyklý. Dopřejte mu trochu žárlivých chvilek, je to koření, které sice ve větším množství škodí, ale v menší míře dokáže okořenit váš intimní život. A v neposlední řadě mu věnujte šperk posvěcený samotnou Venuší, která vám může být ve vašich snahách nesmírně nápomocná.

A jak na to? Pořiďte si dva stejné šperky – jeden pro vás a druhý pro partnera. Nezáleží na tom, zda to bude prsten, řetízek s přívěškem nebo třeba amulet. Ani symbol není důležitý, můžete zvolit znamení západního a čínského zvěrokruhu, v němž jste se narodili, runové symboly, egyptské symboly, nebo třeba šperk vyrobený z některého minerálu. Šperky dobře vyčistěte v mořské soli a nechte je za úplňku nabít na měsíčním světle, čímž je zbavíte energie jiných lidí. Zapalte svíčku v barvě vášně, tedy červené, a z každé strany položte jeden z těchto šperků. Vyslovte následující prosbu: „Volám Tě, bohyně lásky na pomoc, ukaž, jak velikou máš moc. Požehnej naší lásce navěky a hlídej naše doteky. Ať tyto šperky chrání naši lásku, svá srdce dáváme teď v sázku. Jsme jedno tělo a jeden duch, nechť stane se, co chce i Bůh.“ Poté můžete rituál ukončit, ale svíčku nechte dohořet. Jeden šperk věnujte svému protějšku, druhý si ponechte a noste je stále při sobě.

Sedmipatrová svíce Sedmipatrová svíce
Jedinečné magické svíce se sedmi patry se používají pro naplnění snů a přání! Svíci můžete nechat vyhořet najednou, lze také každý den zapálit jedno patro pro sedm různých přání.

 

Talisman lásky Talisman lásky
Kouzelný talisman lásky vám pomůže najít milostné štěstí! Tento tajuplný magický symbol byl znám již ve starém Egyptě a užíván byl prý dokonce i samotnou Kleopatrou! Talisman lásky má za účel nalézt milence nebo milenku a vytvořit pevný milostný vztah.

 

Přívěsky se znameními čínského horoskopu Přívěsky se znameními čínského horoskopu
Noste své znamení čínského zvěrokruhu stále u sebe a věnujte jedno i svému partnerovi nebo partnerce. Potěšte svůj protějšek originálním dárkem a utužte váš vztah!

 

Přívěsky s runovými symboly Přívěsky s runovými symboly
Runy jsou starobylým posvátným věšteckým písmem severských národů. Spolu jich je 24 a každá z nich nám při nošení v podobě amuletu přináší jinou energii! Vyberte si pro sebe a pro svého partnera tu pravou!

 

Jak se rozejít a nezranit partnerovi city?

Někdy ovšem pochopíte, že ani maximální snaha a dobrá vůle nestačí k tomu, abyste si svoji lásku udrželi. Pokud vaše city postupně vyprchaly a vy jste pochopili, že to celé byl jeden velký omyl, pak nezbývá, než se s vaším protějškem rozloučit. I zde můžete s úspěchem využít magii, zvláště pak v případě, že nechcete dotyčnou osobu ranit a rádi byste s ní zůstali v přátelském styku.

Jednoduché kouzlo pro snadný rozchod zvládne každý. Budete potřebovat červenou svíčku, vykuřovací misku s dřevěným úchopem a červenou stužku. Je nezbytné, abyste se oprostili od jakékoli zášti k osobě, kterou chceme vyvázat ze svého života, jinak kouzlo nebude účinné. Ideálním dnem pro tuto magickou operaci je sobota, den Saturnu, který má na starosti praktické záležitosti, mimo jiné také ukončování smluv. Mezi dvacátou a dvacátou první hodinou se pohodlně usaďte, zapalte svíčku a připravte si vykuřovací misku, nůžky a červenou stužku, na které jste uvázali pevný uzel. Vizualizujte si osobu, kterou opouštíte. Nejprve vám stojí tváří v tvář, náhle se ale otáčí a odchází pryč, přičemž se stále zmenšuje, až zmizí docela. Při tom opakujte následující zaříkávadlo: „Propouštím Tě. Odejdi bezbolestně z mé mysli a z mého života. Naše cesty rozcházejí, ale přesto si přeju, abychom zůstali přáteli.“ V okamžiku, kdy cítíte, že je vaše mysl klidná, přestřihněte uzel na stužce a spalte ji v kotlíku nebo v misce. Svíčku nechte dohořet a vychladnout, její zbytky smíchejte s popelem a přiklopte pokličkou. Přesně za týden, nejlépe ve stejnou hodinu, všechno zahrabte pod vaším oblíbeným ovocným stromem. Brzy se vám uleví a budete připraveni na to, aby do vašeho života vstoupil někdo nový.

Červená svíčka Červená svíčka
Ohnivá červená je posvátnou barvou milostných rituálů a bojovné planety Marsu. Ve svíčkové magii patří červená mezi nejoblíbenější barvy a pomůže vám přivolat si vášnivé milostné dobrodružství nebo ohnivou lásku, ale podpoří též vaši průbojnost a dravost!

 

Vykuřovací miska s dřevěným úchopem Vykuřovací miska s dřevěným úchopem
Tato krásná mosazná vykuřovací miska s lesklým povrchem ozdobeným vyřezávanými motivy je ideální pro použití při obřadech a rituálech!

 

Znamení Venuše - Ženský symbol Znamení Venuše - Ženský symbol
Zajímavý stříbrný amulet se symbolem ženství a planety Venuše podpoří vaše spojení s vaší vnitřní ženou, a to bez ohledu na vaše pohlaví – muži ji totiž mají taky.Posilňuje smyslnost, schopnost milovat, ale také pečovat o ostatní.

 

Duševní spřízněnost Duševní spřízněnost
Jen velmi vzácně se sejdou dva lidé, kteří jsou zvláštním způsobem duševně spřízněni, a pak to určitě oba hned poznají! Tento stříbrný přívěsek dovedně zobrazuje pocit duševní spřízněnosti a popisuje tak hloubku spojení dvou bytostí! Je vhodným amuletem pro posílení a udržení lásky.

 

Přejeme vám mnoho lásky!

Doufáme, že jsme vám mohli být ve vašich milostných peripetiích alespoň trochu nápomocni a naše kouzla se pro vás stala příjemnou inspirací, jak vyřešit své citové problémy. A pokud náhodou nevyšlo všechno podle vašich nejlepších představ, nezoufejte, s jedním nepodařeným vztahem váš život přece nekončí. Pořádně se rozhlédněte, možná kolem vás už dávno krouží někdo, kdo by vám rád daroval své srdce, jenom se prostě zatím nedokázal vyjádřit. Štěstí je tu i pro vás, určitě se také brzy dočkáte lásky, kterou vám budou všichni závidět.


Líbí se Vám tento článek? Máte nějaké vlastní zkušenosti s kouzlením nebo byste chtěli vědět víc? Neváhejte a zapojte se do diskuse k článku!

 

Symbol srdce představuje štastný, spokojený a vyrovnaný život plný lásky.
Věnujte srdce sobě nebo svému miláčkovi a darujte mu tím nehynoucí lásku!
Vždyť láska je přece to nejdůležitější v životě každého z nás!

srdce

line

Komentáře

Další články
Stránky :
<<   1 - 2

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda