Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

Krystaly a jejich síla

 

 
Síla ukrytá v kamenech pomáhá nejenom při léčení, meditaci, ale také jako zdroj bezedné energie. Krystaly zklidňují mysl, dodávají sebejistotu a navrací elán do života. Očišťují od negativních emocí a vrací život do rovnováhy. Objevte přírodní lék využívaný po dlouhá staletí!

 

Ametyst pro rovnováhu

Mimořádný kámen skrývající obrovskou vnitřní sílu! Ametyst se stará o klid a rovnováhu. Pomáhá při duševně náročném období, zaceluje rány po nepříjemném rozchodu i složitých životních situacích. Do života přináší inspiraci a zmírňuje negativní účinky všech závislostí. Ulevuje od psychických strastí, osvobozuje mysl a léčí psychosomatické obtíže. Zároveň se uplatňuje při nemocech trávicího traktu. Při pravidelném užívání odstraňuje strach, obavy i zlobu. Vnitřně očišťuje, otevírá cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zároveň nabízí kontakt s nadpozemskou realitou.

Talisman lásky Minerál do pitné vody - ametyst
Kousky surového kamene určené pro úpravu vody jsou ponechány v přírodní neupravené formě a zachovávají si tak všechnu svoji sílu! Ametyst se stará o klid, vyrovnanost a inspiraci a zmírňuje negativní účinky různých závislostí. (Velikost kamenů 2-4 cm, cca 200g., Brazílie)


 

Hořský křišťál jako symbol léčivé energie

Čistá síla proudící z přírody! Křišťál zajišťuje jasnost a energii. Ve vodě působí jako katalyzátor, který odebírá vše negativní a naopak přináší sílu a vitalitu. Uplatňuje se tedy jako vynikající prevence před onemocněním i jako účinná léčba vleklých potíží. Přináší jasnou, blahodárnou léčivou energii. Křišťál léčí a zmírňuje kožní problémy, jeho vliv se pozitivně odráží také na oběhovém systému a funkci štítné žlázy. Pomáhá nerozhodným, do neutěšené mysli vnáší klid a jasnozřivost. Umožňuje odpouštět a zapomenout na dávné křivdy.

Charmed s pentagramem, v kruhu Minerál do pitné vody - Horský křišťál
Kousky surového kamene určené pro úpravu vody jsou ponechány v přírodní neupravené formě a zachovávají si tak všechnu svoji sílu! Křišťál zajišťuje jasnost a energii a má schopnosti očistit vodu určenou k pití od negativních sil a nabít ji svou zářivou a blahodárnou léčivou energií. (Velikost 2-4cm, 200g, Brazílie)


 

Emočně silný růženín

Růženín podporuje srdečnost, partnerství a dobrý zdravotní stav. Je to kámen něžnosti a upřímné lásky! Do vztahů vnáší pochopení, nesobeckost a toleranci. Růžová barva v tomto kamenu snižuje agresivitu, navozuje schopnost empatie a porozumění. Otevírá duši i srdce vesmírné energii a vřelým citům. Usnadňuje komunikaci a uvolňuje zablokované emoce. Ve vztazích působí jako ventil, díky kterému se eliminují hádky a nepříjemné konfrontace. Do života vrací harmonii a zklidnění, probouzí bohatou fantazii a navrací naději.

Agrippův pentagram Minerál do pitné vody - Růženín
Kousky surového kamene určené pro úpravu vody jsou ponechány v přírodní neupravené formě a zachovávají si tak všechnu svoji sílu! Růženín podporuje srdečnost, lásku a dobrý zdravotní stav, je to kámen něžnosti a upřímné lásky!. (Velikost kamínků 2-4cm, cca. 200g, Brazílie).

 

Komentáře

Další články
Další články
Další články
Další články
Stránky :
<<   1 - 2

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda