Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

Kyvadlo - snadné věštění pro každého

Kdo by netoužil získat odpověď na všechny své otázky? Nebylo by krásné znát dopředu vývoj událostí, vědět, zda je vaše láska oboustranná nebo odhalit hrozící zdravotní potíže? To všechno je možné pomocí kyvadla! Tento jednoduchý a osvědčený nástroj nás i dnes fascinuje přesností svých odpovědí. Naučte se s ním pracovat a odhalte nový rozměr života!

 

Co je kyvadlo a k čemu slouží

Princip fungování kyvadla je jednoduchý – drobné závaží, upevněné na řetízku, držíte nehybně v ruce a vyslovíte svoji otázku. Kyvadlo se samočinně rozhýbe, aniž byste ho ovlivňovali svou vlastní vůlí, a směr jeho pohybu odpovídá na váš dotaz stručně a přímo: „Ano“ nebo „Ne“. Co víc byste si mohli přát?

Možnosti využití kyvadla jsou opravdu široké. Lze ho použít k předpovězění blízké budoucnosti, velmi užitečné je při zdravotní diagnostice, hodí se v případě, že se neumíte rozhodnout, a při troše praxe je dokonce možné naučit se prostřednictvím něj komunikovat s dušemi zemřelých.

Oproti jiným věšteckým metodám má kyvadlo řadu výhod. Jeho pomoc je neocenitelná všude tam, kde potřebujete rychlou, stručnou a jednoznačnou odpověď, čímž se liší například od tarotových karet, které naopak situaci rozeberou do hloubky a odhalí vám skryté aspekty problému. Tarotové a další vykládací karty jsou nepostradatelné pro řešení komplikovanějších otázek, ale když chcete rychle a jasně vědět, na čem jste, kyvadlo je ta pravá volba. Další výhodou kyvadla jsou jeho drobné rozměry – můžete ho snadno mít pořád při ruce třeba v kabelce, a navíc je jeho pořízení finančně nenáročné – náš bohatý výběr vás o tom jistě přesvědčí! No a v neposlední řadě – naučit se pracovat s kyvadlem je hračka!

 

Jak správně začít pracovat s kyvadlem?

Než se pustíte do pokládání otázek, je důležité ujasnit si, který pohyb kyvadla znamená „Ano“ a který „Ne“. Existují různé možnosti pohybu kyvadla – krouživě doleva nebo doprava, tam a zpátky horizontálně nebo vertikálně. Jak jim porozumět? Nejlepší je vzít před začátkem práce své kyvadlo do ruky, jako kdybyste se už chystali věštit, a zeptat se „Který pohyb znamená ano? Který pohyb znamená ne?“ Nic nedělejte, jen pozorujte pohyby kyvadla a hned budete mít jasno v tom, jak číst skrytá poselství.

Další možností je umístiti kyvadlo nad nějaký předmět a zeptat se na něj. Máme-li například na stole položené pravítko, držíme kyvadlo nad ním a zeptáme se „Je toto pravítko?“. Pohyb kyvadla nám ukáže jeho variantu pro „Ano“. Držte kyvadlo na stejném místě nad pravítkem a zalžete. Zeptejte se třeba „Je toto tužka?“. Pohyb kyvadla bude znamenat „Ne“. Tímto způsobem můžete zjistit význam pohybů kyvadla samozřejmě nad jakýmkoli předmětem. Důležité je soustředit se a potlačit potřebu do pohybu kyvadla jakkoli zasahovat. Každé kyvadlo je jiné. Některé kyvadlo říká „Ano“, krouživým pohybem po směru hodinových ručiček, jiné se hýbe stejně pro „Ne“. Některá nám říkají své „Ano“ kývavým pohybem zepředu dozadu, jiná zase zleva doprava a zpět. Pro správný výklad je potřeba nejprve porozumět vlastnímu kyvadlu.

V některých případech je užitečné vymezit si i pohyb pro odpověď „Možná“, případně „Nevím“ – závisí od charakteru otázek. Kdyby byl pohyb kyvadla nejednoznačný, přidejte raději i tuto možnost.

vykladaci ubrousekNyní se můžete pustit do věštění! Vezměte kyvadlo mezi palec a ukazovák a nehybně ho držte nad podložkou, nebo v případě léčebného použití nad tělem člověka, nad orgánem, který potřebujete prozkoumat. Dobrou pomůckou je položit si pod kyvadlo papírek, na který si šipkami vyznačíte pohyby „Ano“ a „Ne“ – nebo si pořiďte speciální vykládací podložku, která vám čtení pohybů kyvadla ještě víc usnadní. Teď položte svoji otázku a nic nedělejte – kyvadlo se samo uvede do pohybu a odpoví vám! Zázrak? Ne! Jenom práce sil, které nás obklopují neustále, ale svými smysly je nevnímáme...

Při použití kyvadla je dobré dát si pozor na několik věcí. V první řadě, do věštění se pouštějte jen v případě, že se cítíte klidně a vyrovnaně – v opačném případě by mohly být odpovědi nepřesné. Vyplatí se dát si pozor, abyste kyvadlo neovlivňovali vlastními přáními – může to být těžké, ale při samotném věštění je nezbytné odosobnit se a nemyslet na to, zda byste raději slyšeli kladnou nebo zápornou odpověď! Chce to jen trénink!

 

Výběr vhodného kyvadla

Nyní už víte jak na to – chybí vám jen kyvadlo! Kyvadel existuje nepřeberné množství typů a zorientovat se v širokém výběru může být náročné, my vám však poradíme!

Při výběru toho pravého kyvadla pro vás je ze všeho nejdůležitější řídit se vlastní intuicí. Vaše podvědomí a pocity vám prozradí, které se nejlépe hodí k vaší osobnosti a k účelům, které potřebujete. Pevná pravidla zde neexistují, ale určité zákonitosti platí.

 

mosazne kyvadloJednoduché kovové kyvadlo – například toto elipsové mosazné – je naprosto univerzální a hodí se pro každého zájemce o práci s kyvadlem, ať už jste začátečníci nebo pokročilí. Velkou předností tohoto typu kyvadel je ostrá špička, což vám umožní velmi přesně sledovat směr i těch nejjemnějších pohybů vašeho věšteckého nástroje.

 

křišťálové kyvadloMilujete drahé kameny? Energie vašeho oblíbeného drahokamu vám pomůže lépe se naladit na věštění a zbavit se negativních energii. Vyzkoušejte nádherně vybroušené křišťálové kyvadlo, které pročišťuje energie.

 

kyvadlo jaspis Nebo třeba kyvadlo s jaspisem, kamínkem, který dodává životní energii a rozhodnost. Řiďte se svými instinkty a vyberte si kámen, který vás nejvíc osloví svým vzhledem a barvou, nebo se můžete poradit s horoskopem a vybrat si kamínek, vhodný pro vaše znamení – je to jen na vás!

 

kyvadlo s drahokamyPřejete si něco stylovějšího? Některá kyvadla jsou skutečnými skvosty a uměleckými díly, a budou nejen skvělou věšteckou pomůckou, ale i krásným doplňkem vašeho image. Milujete vše krásné a dekorativní? Zkuste například kyvadlo se třemi různými polodrahokamy!

 

kyvadlo s pentagramemNěkterá kyvadla jsou pro posílení účinku doplněna různými magickými symboly. Ochranný pentagram, symbol čarodějek, je nejen stylový, ale má i ochrannou sílu před negativními energiemi a vyjadřuje vaši duchovní cestu.

 

Ať už dáte přednost jednoduchým a čistým tvarům nebo sofistikovaně propracovanému stylu, z naší široké nabídky si jistě vyberete! Přesvědčte se o tom sami! Máme pro vás největší výběr za nejlepší ceny!

Přejeme vám hodně úspěchů při práci s kyvadlem. A pokud si pořád ještě nemůžete vybrat pro sebe to nejvhodnější, neváhejte a napište nám – rádi vám poradíme s výběrem!

Článek pro Vás připravila paní Barbora ze serveru Astrohled.cz

 

Komentáře

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda