Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

POZNEJTE ZNAMENÍ: Býk

Býk (Taurus) aneb "Jen klid!"

„Jen klid“, říká rozvážlivě člověk, narozený ve znamení Býka. „Ten, kdo dozrává pomalu, se potom dostane dál.“ Býk se do ničeho nevrhá překotně, všechno je potřeba důkladně promyslet. 

Je houževnatý, vytrvalý a pracuje důsledně na dosažení svých cílů. Jeho cíle jsou ovšem většinou známé jen jemu samému, Býk zpravidla nehovoří veřejně o tom, jaké má úmysly. Bývá spíše uzavřený jen vůči velmi spolehlivým osobám je schopen se trochu poodhalit. Býk si užívá svoji tajnou a tichou radost a i proto dokáže tak vytrvale mlčet. 

Lidé -Býci se vyznačují určitou zavalitostí, stojí nohama pevně na zemi a jakožto zemské znamení mají rádi věci uchopitelné

Následující věty jsou pro Býky typické: „Jsem nešťastný, když nemám peníze“, nebo „Určitě je nějaká šance na přivýdělek, jen ji nepropásnout.“ Jak bylo zmíněno, Býk chce věci hmatatelné a konkrétní. 

Jeho pevné spojení se zemí ho činí příjemným a přívětivým. Býk je rozvážlivé stvoření, které má svoji vnitřní jemnost. Jakožto přijímací princip mu byla dána citová hloubka. Nese si v sobě i cosi veselého a žertovného a často bývá nenuceně vtipný. 

Pro svoji vytrvalost může Býk na ostatní působit majetnickyuzavřeně do sebe. A utajené zůstávají i jeho nashromážděné poklady – materiální i duševní. 

V práci je zrozenec ve znamení Býka svědomitýpečlivý a praktický, se smyslem pro peníze. 

Vykazuje většinou zájem o umění, mívá cit pro umělecké ztvárnění a tvůrčí potenciál. Miluje kytky, zahradu a krajinu obecně. Jeho úkolem je naučit se vidět krásu a kultivovat spokojenost. Většinou jsou ale lidé -Býci dobrosrdeční a podělí se s ostatními o část svého jmění. 

Volný čas / hobby / sport: Vaření, vlastenecké filmy, bezstarostné divadelní kousky, sbírky umění, ozdoby, peníze, prsteny, kuželky, hod koulí, přetahování lana, silové sporty, sport s tělesným kontaktem, zpěv ve sboru, vesnické pěvecké sbory, dechové hudební nástroje, regionální hudba, lidové umění, selské dobové kresby, stylový život. 

Literatura: Literatura o stavbách a stavebnictví, jídle a pití, průvodce Michelin, vlastenecké romány, romantické knihy. Christian Morgenstern, William Shakespeare, Immanuel Kant, realismus, marxismus.

 

 

Planeta: Venuše
Element: země
Povaha: ženská
Barva: žlutá a růžová
Kameny: citrín, růženín, jantar, turmalín, topas, světlé acháty, rodochrosit

 Jaký dárek se hodí pro lidi ve znamení BÝKA?
 

HRNEK BÝK - Nejsem umírněný, ale rozumný

Léčení: tiší depresivní stavy a neurózy.podporuje činnost srdce, krevní oběh, činnost plic, štítné žlázy, metabolismus v tkáních, látkovou výměnu, centrální nervovou soustavu a plodnost. Posiluje plodnost a udržuje sexualitu v rovnováze. Tiší bolesti a hojí pooperační rány.

 

Astrosáček Býk
Kameny přidělené podle astrologie tomuto znamení v krásně zpracovaném sametovém sáčku (s podšívkou a zdrhovadlem, 8x10cm, 100% polyester). Navažte spojení se svými energiemi, překonejte své slabosti - noste kameny vždy při sobě, v kabelce, na nočním stolku, nebo v nádobce v místnosti, kde pracujete

 

Ručně vyrobený svícen - BÝK
Svícen věnovaný znamení zvěrokruhu. Ideální jako dárek nebo ozdoba do interiéru. Každý kus je originál ruční kovářská práce. Ruční práce, český výrobek. Ruční práce, český výrobek. Průměr podstavce: 8 cm, Výška: cca 10 cm

 

Přívěšek - křížek avanturín - pro býka
Červený avanturín též znalý pod názvem sluneční zahání chmury a dodává vitalitu. Využívá se k léčbě: alergie, krevního tlaku, metabolismus, migrény, srdce, dutin. Léčebné využití je také v oblasti posílení zraku, prevence arteriosklerózy.

 

Stříbrný přívěšek Býk s laspis lazuli
Býk je mezi všemi znameními zvěrokruhu jedinečný svou vytrvalostí! Se svou netečnou trpělivostí dokáže často velmi dlouho čekat, aby dosáhl svých cílů. Tato trpělivost se téměř vždy vyplácí, neboť Býk stojí oběma nohama na zemi a nenechá se jen tak do něčeho lehkomyslně zatáhnout a vykolejit! Býk, symbolizovaný na tomto přívěsku tmavěmodrým kamenem lapis lazuli, je velmi emocionální člověk, který potřebuje kontakt se svým okolím!

Komentáře

Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Stránky :
1 - 2 - 3   >>

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda