Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

POZNEJTE ZNAMENÍ: Lev

Lev (Leo) aneb "Teď přicházím Já!"

„Ať žije život!“ volá člověk - Lev plným hlasem, v jeho očích se odráží lesk a optimistický postoj. Lev vyzařuje touhu po uplatnění se, teplo, odvahu, sílu a potěšení ze života. Je svobodný a pyšný, jako by mu patřil celý svět. 

Vyrovnanost, srdečnost, autorita, tvůrčí síla – o svých vlastních obrovských hodnotách je Lev přesvědčen v hloubi svého srdce. 
S absolutní samozřejmostí se posadí na to nejlepší místo. A to přece Lvovi náleží. Lev udává rytmus, je pudový, blahosklonný, chce být silný
a mocný
. Opravdoví lidé - Lvi by ale měli být dárci a poslové světla, kteří svojí srdečností zaplavují celé okolí. 

Na povrch se ale dostávají i jeho další negativní vlastnosti, jako egocentrismus, domýšlivost, plýtvání, snaha vzbuzovat respekt, pýcha, egoistická přání a strnulost. Lev se musí naučit darovat světlo, teplo a životní sílu, ovšem příliš často sklouzává do despotismu, jelikož jeho princip musí čerpat z plnosti. 

Člověk - Lev se dostane vysoko a stoupá poměrně strmě. Pravý Lev nezná žádná omezení a šetření. Každé omezení se Lvovi příčí, potřebuje dostatek prostoru, kde by se mohl rozvíjet, jak duševně, tak materiálně.

„Teď přicházím já“ 
– velkoryse kráčí dál, přes všechny pochybnosti, jeho pracovní potenciál je neskonale vysoký. Nevysychající tvůrčí síla ho žene do nejvyšších výkonů, ovšem maličkostmi se Lev v žádném případě nechce zdržovat. 

Zrozenec ve znamení Lva nepotřebuje žádné vzory, on sám je plný sebedůvěry a přesvědčení o svých výjimečných kvalitách. Je velmi rozhodný a dokáže poroučet ostatním. Rozkazování mu jde velice dobře, v podřízeném postavení nebo na obslužných postech se Lev nikdy nemůže cítit dobře. 

Chce se projevovat a utvrzovat ve svojí síle, být samostatný a nezávislý – to jsou jeho životní potřeby. 

Lev si vždycky prosadí své, i když se při tom musí poměřovat se světem. Nestrpí vedle sebe jiného „boha“. Své plány chce sám proměňovat v konkrétní činy a proto je plný tvůrčí energie. 

Volný čas / hobby / sport: Flirtování, hudba, zábava, veselohry, tenis, automobilové závody, golf, herectví, návrhy látek, pestrobarevné malování a design, ruleta, dráždivá hudba, soul, samba, flamengo, disko, expresionističtí malíři. 

Literatura: Sportovní časopisy, literatura pro manažery, Playboy, dobrodružné romány, příběhy moci a peněz, bestsellery, A. Huxley, G. B. Shaw, experimentalismus, lehce filozofické spisy.

 

 

Planeta: Slunce
Element: oheň
Povaha: mužská
Barva: oranžová, hnědá a zlatá
Kameny: diamant, horský křišťál, topas, jantar, tygří oko

Komentáře

Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Stránky :
1 - 2 - 3   >>

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda