Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

Přichází podzim - čas poděkování

Přichází podzim - čas poděkování



Podzimní měsíce se pro naše předky spojovaly se sklizní a poděkováním za úrodu. Ta však nemusí být jenom v podobě obilí nebo ovoce – právě naopak, mnohem důležitější je pro nás dnes úroda symbolická, tedy to, co nám rok nadělil, ať už to bylo dobré nebo špatné.
Podzimní období zůstává i v moderní době časem, kdy je dobré se na chvíli zpomalit a ještě než se skončí rok, si položit otázku – co se mi letos povedlo a na čem ještě musím pracovat? Analyzování a bilancování života přejí i znamení Panny a Vah, které nám v zářijovém období vládnou.

Přívěšek - Barevné listy
Výjimečně krásný stříbrný přívěšek s ryzostí 925 navozuje atmosféru překrásné podzimní přírody, a tak svému nositeli připomíná posvátnou proměnlivost všeho živého. Listy jsou z barevné odlévací hmoty.
 


Bilancování dosavadního roku

Zkuste se v myšlenkách vrátit na začátek letošního roku. Jaké jste měli plány? Zkuste si na ně vzpomenout a sepsat si je, ale buďte upřímní! Do druhého sloupečku si na papír sepište, jak to dopadlo – co z toho se povedlo, co se nepovedlo, která přání upadla v zapomenutí a co vás naopak v životě překvapilo zcela nečekaně a neplánovaně? Nejspíš budete hodně překvapeni! Běh našeho života je totiž důmyslnou souhrou našich přání, která se pomalu proměňují v realitu – hlavně když jim trochu pomůžeme třeba drobným čarováním – a zásahů osudu, karmy, či hvězd, které můžeme poodhalit pomocí různých věšteckých technik, třeba karet nebo astrologie. 

Váhy s růženínem
Váhy se řadí ke klidnějším astrologickým znamením a oplývají velkou diplomacií. Růženín dokresluje tuto vyrovnanost svým narůžovělým leskem, jež nám přináší pokojný klid a pocit radosti. Nádherný stříbrný přívěšek pro znamení váhy.
 

 

Nyní si zkuste sepsat všechno, co se vám povedlo nebo co vás příjemně překvapilo. Za naše úspěchy totiž vděčíme nejen sobě, ale také přízni mocné neviditelné síly, která řídí svět – ať už jí říkáme Bůh, Prozřetelnost nebo jakkoliv jinak, pořád je to jedno a to samé. Vyslovte tedy této síle své poděkování a zkuste ji požádat, ať při vás stojí i v příštím roce! Velmi se k tomu hodí zářijový úplněk, uspořádejte si svůj vlastní malý rituál při svíčce v kombinaci dvou barev – bílé, symbolizující čistotu, a hnědé, která představuje hmotný svět. Sepište si všechno, za co se chcete poděkovat a přečtěte to nahlas. Pak papírek spalte. 

Čas poděkování i přípravy

Jiné věci v životě se nám možná zatím ještě nepovedly a budou si vyžadovat ještě hodně tvrdé práce. Nezapomeňte tedy při svém podzimním rituálu požádat o sílu, kterou budete potřebovat k jejich naplnění. I tato svá přání napište na papírek a spalte ho v plamenu svíčky. 
Kdysi dávno stála myšlenka poděkovat se za to, co nám bylo naděleno, a zároveň se připravit na náročné zimní období, u vzniku hezkého zvyku pořádaní hodů, vinobraní a podobných slavností, na kterých lidé vydatně jedli a pili, aby načerpali sílu na dlouhou zimu a současně dali najevo svojí radost. Pokud je tedy navštívíte, vzpomeňte si na jejich tajemný význam a užijte si je, jak se patří!

 

Vonná dóza s intarziemi
Nádherná vonná krabička s mosaznou intarzií a kováním se skvěle hodí pro skladování malých tarotů a dalších čarodějnických a věšteckých pomůcek. Má však i mnoho dalších využití!
 

Komentáře

Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Stránky :
1 - 2 - 3   >>

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda