Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

Přírodní bytosti – naučte se mluvit s vílami a skřítky!

elfove

Věříte na víly, skřítky nebo elfy? Že podle vás existují jen v pohádkách? Omyl! Neviditelné bytosti skutečně existují a mohou vám pomáhat, když se s nimi naučíte komunikovat. Pojďte se s námi ponořit do říše fantazie, která není pouze fantazií!

Neviditelné bytosti kolem nás

Pokud čtete tyto řádky, jistě tušíte a cítíte, že na světě je toho mnohem víc, než dokážeme vidět očima nebo změřit vědeckými přístroji. Esoterické nauky praví, že na světě zdaleka nežijeme sami, že Země je zalidněna celou řadou bytostí, které jsou našemu běžnému zraku neviditelné. Například andělské bytosti a duchové zemřelých se mohou za některých okolností běžně pohybovat mezi lidmi, většinou proto, aby jim v něčem pomohli a ochránili je.
Kromě nich jsou zde s námi i víly, skřítkové a další, takzvané přírodní bytosti. Ví o nich jen málo lidí a to je trochu škoda, protože jsou to bytosti veselé, rozverné a plné optimistické energie, o kterou se s vámi rádi podělí.
Jaro je po dlouhé zimě konečně v plném rozkvětu a právě nyní se přírodní bytosti probouzejí k aktivitě. Ať už na ně věříte nebo nevěříte, dejte jim šanci přinést do vašeho života radost!

Jak komunikovat s přírodními bytostmi

Na rozdíl od andělů, kteří jsou posly z nebeských říší, jsou přírodní bytosti ryze pozemské, bydlí na Zemi, oživují ji a chrání. Jsou to bytosti čtyř živlů – ohně, vody, země a vzduchu. Proto se jim někdy říká taky elementálové nebo elementární bytosti (element = živel). Jejich těla nejsou hmotná, ale složená z neviditelných energií. Kdo má vrozenou schopnost jasnozřivosti nebo vysoce vyvinutou intuici, tomu se může povést spatřit je na vlastní oči. A každý z nás s nimi může navázat přátelský kontakt a získat si je za své spojence, kteří vám pomohou najít radost ze života a třeba si i vyléčit zlomené srdce.
Jak na to? Rozjímání a meditace venku v přírodě, ztišení svých myšlenek a pozorné vnímání okolí, to vše vám pomůže zachytit signály, že je tady s vámi ještě někdo – bytosti, které jsou zde doma a které vás trochu zvídavě pozorují. Zkuste je pozdravit, říct, že přicházíte jako přátelé, nebo jim třeba nechat někde u pařezu drobný dáreček, třeba v podobě sladkosti či něčeho podobného. Že by se na vás lidé dívali jako na blázny? Nebudete to přece dělat před nimi – nyní se vám otevírají okna do úplně jiných světů! Jak poznat, že přírodní bytosti zareagovaly, že vám odpovídají na váš vzkaz? Přijde to v podobě náhlého pocitu nebo myšlenky, které by vás samotné nenapadly. Může se taky stát, že rozpoznáte v šumění listí nebo potůčku něco jako hlas či slova, že spatříte ve větvích stromů nebo na rozkvetlé louce něco připomínající postavu nebo obličej. To všechno je signálem přítomnosti přírodních bytostí! Možná vám dokonce prostřednictvím vaší intuice ukážou, kterou cestičkou se máte dál na své procházce vydat a kterou nikoliv. Naslouchejte pozorně, jistě vás povedou zajímavým směrem plným dobrodružství!

 

clanky_zbozi_nausniceElfskaHvezda.jpgNáušnice Elfská hvězda, malé
Nenápadné, ale o to zajímavější náušnice! Na rozdíl od pentagramu není tento tajuplný symbol znám všem. Tyto elfské hvězdy spojují dlouhou tradici magie s oslňující krásou v jednom překrásném páru náušnic, lesknoucích se s nádechem tajemna.

 

Různé typy přírodních bytostí – skřítkové, víly, rusalky a další

Přírodní bytosti nejsou všechny stejné – právě naopak, existuje nepřeberné množství jejich „rodin“ a typů. Víly, skřítci, elfové, duchové stromů ale také rusalky, gnómové nebo třeba duchové ohně – to jsou jen někteří z nich. Pojďte se s nimi seznámit!

Kdo z nás by neznal z pohádek tajuplné a veselé lesní víly a jejich tančení na loukách? Jsou to ochránkyně rostlin a květů, patřící živlu země, proto je nezapomeňte požádat o svolení, když si vyrazíte nasbírat léčivé bylinky nebo kytici lučních květů. Podobnými bytostmi, žijícími v hloubi lesů, jsou tajemní elfové a skřítci. Možná je někdy intuitivně spatříte třeba někde mezi větvemi. Každý strom má svoji bytost, která ho hlídá a pečuje o něj. Jsou to elfové nebo dévové stromů. Kdybyste se pak ponořili do hlubin země, jeskyň s štol, možná byste narazili na veselé a zemité trpaslíky a gnómy, které známe z mnoha pověstí, protože kdysi se s nimi často potkávali horníci.

Když se vydáte k vodě, můžete narazit na tajuplné rusalky a nymfy, které jsou podobné vílám, ale patří k vodnímu živlu. Při pohledu do zurčícího potoka nebo vodopádu zas možná spatříte drobné vodní skřítky. A někdy se říká, že dokonce i pánové rybníku, tajuplní vodníci, skutečně existují! Bytostem vzdušného živlu se říká sylfové a ke stejnému živlu patří sem i některé typy víl a elfů. Hravé vzdušné bytosti se neustále pohybují a poletují, šíří vůně a vzdušné bytosti vyšší hierarchické úrovně mají na starosti ovládání počasí.
Zbývají nám ještě bytosti ohně – říká se jim salamandři. Při troše štěstí je můžete spatřit, když se zadíváte do plamenů ohně třeba v krbu a dovolíte své mysli rozjímat.

Veselí a hraví – ale trochu škodolibí!

elfoveVšechny přírodní bytosti mají ve své povaze jednu společnou črtu, a tou je hravost a veselost. Tím se liší od andělů, kteří jsou ve svém vzletném poslání plní vážnosti, a do rozvernosti, která je pro přírodní bytosti přímo typická, mají velmi daleko.
Je jaro, pojďte si ho užít! Když se vám povede spřátelit s přírodními bytostmi, pomohou vám odhodit vaše starosti. Vodní skřítci je odplaví se svým proudem, salamandři spálí v plamenech, s vílami se můžete roztančit po louce, až na ně zapomenete. Ať už vás trápí láska, rodina nebo peníze, přírodní bytosti budou vašimi spojenci. Divili byste se totiž, ale znají téměř stejné problémy – v jejich neviditelných světech běží život tak jako v tom našem, takže pro vás budou mít pochopení a rády vám pomohou!
Jen jednu drobnou chybičku přírodní bytosti mají, a tou jsou sklony ke škodolibosti. Určitě si z pohádek pamatujete, jak třeba víly baví utančit mládence. Velmi oblíbeným způsobem, jak si přírodní bytosti dělají z lidí legraci, je nechat je zabloudit a motat se třeba po lese v kruzích. Při komunikaci s elementárními bytostmi je proto důležité nedat jim důvod, aby se na vás zlobili. Jak? Nedělejte nic, co vám prostřednictvím vaší intuice „zakážou“. Když třeba budete mít pocit, že k některému místu se nemáte přibližovat, poslechněte jej, možná tam právě probíhá třeba vílí shromáždění a vy byste jej svou přítomností rušili. Netrhejte rostliny, aniž byste k tomu dostali svolení, neplašte zvířata. A hlavně vstupujte do přírody vždy s dobrými úmysly a pozitivními myšlenkami, pak se není čeho bát!

 

clanky_zbozi_andelskyElf.jpgAndělský elf
Andělský elf je věrný, má soucit a bdí nad vámi ve dne v noci! Tato tajemná bytůstka bude vašim ochráncem! Představuje duchovní sílu a ochranu, svému nositeli dodává sílu a důvěru a odhání od něj všechny špatné nálady! Je ozdoben malým červeným křišťálem Swarovski.

 

Přineste si radost do života

Energie přírodních bytostí vám může pomáhat i když nejste zrovna na procházce v lese. Jakmile s nimi jednou navážete kontakt, můžete si jejich energii přivolat na pomoc do svého každodenního života. Naplní vás radostí, optimismem a hravým přístupem k životu – vždyť proč brát věci příliš vážně, když s lehkostí a nadhledem jde všechno mnohem lépe!
Když si pořídíte drobný talisman třeba s obrázkem víly, bude vám přítomnost těchto bytostí pořád připomínat. Dalším způsobem, jak čerpat energii z říše přírodních bytostí, jsou vykládací karty s vílami, kde se s vámi budou pořád dělit o svoji moudrost a radost ze života.

Přírodní bytosti jsou zkrátka všude kolem nás, i když je nevidíme. Když se k nim budeme chovat hezky a myslet na ně, přinesou nám jako přátelé radost a štěstí do života. Vždyť právě oni jsou strážci pozemských pokladů a radostí života – tak neváhejte a zkuste si je naklonit na svoji stranu! Bude to zábava a skvělé dobrodružství!

Komentáře

Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda