Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

Aromaterapie – léčba pomocí vůní

aromaterapie

Fascinující svět vůní má sílu, kterou lze bez nadsázky nazvat magickou. Dopřejte svému tělu a duši potěšení z vonných éterických olejů! Přinesou vám novou životní energii, dokonalou relaxaci, uvolnění od stresu nebo vás perfektně naladí pro večerní erotické zážitky – přesně podle vašich přání! Stačí si vybrat tu správnou vůni!

 

Co je aromaterapie a k čemu slouží?

Aromaterapie se řadí mezi metody alternativní medicíny a její blahodárné účinky znají tisíce lidí na celém světě. Zařaďte se mezi ně! Jediné, co potřebujete, jsou ty správné éterické oleje a pár jednoduchých doplňků, jako je aromalampa.

Čich je ze všech pěti smyslů nejvíc navázán na naše pocity. Vůně a pachy silně působí na naši psychiku, často aniž bychom si to sami uvědomovali. Jistě znáte třeba situace, kdy vám setkání se známou vůní najednou oživí dávno zapomenuté vzpomínky...

Aromaterapie má sílu naladit psychiku přesně tak, jak potřebujete. Navíc vám pomůže zbavit se mnoha tělesných potíží, především těch, které jsou způsobeny stresem, nervozitou a vnitřní nevyrovnaností. Stačí vybrat éterický olej, který odpovídá vašim potřebám a zvolit vhodnou metodu jeho aplikace – nejčastěji se používá inhalace vůní nebo vonná masáž. Pak už se můžete těšit na výsledky, které se dostaví co nevidět!

 

Zkuste to. Je ta nejlepší doba!

V sychravých podzimních dnech nastává pro aromaterapii ta nejlepší doba! Nenechte se zaskočit zimou a deštěm a zlepšete si náladu krásnými a smyslnými vůněmi! Ponořte se do jejich záplavy – načerpáte nové síly a uvolníte se od starostí všedního dne. Vyzkoušejte to!

Začít s aromaterapií je snadné a zvládne to úplně každý. Stačí si vybrat ten správný olej! Vonné oleje pro aromaterapii obsahují pravé rostlinné silice. Jednotlivé vůně můžete používat každou zvlášť, ale ještě lepšího účinku dosáhnete, když je namícháte přesně podle účelu použití. Že je to těžký úkol? Žádný problém – u nás si můžete pořídit směsi olejů pro každou příležitost!

 

Aromamasáž – úleva a potěšení pro tělo!

masazVynikajícím způsobem, jak éterické oleje použít, je aromamasáž. Vyzkoušejte ji s vaším protějškem nebo s dobrou kamarádkou! Aromamasáž je skvělá věc – poskytne vašemu tělu uvolnění a relaxaci a má též afrodiziakální účinky!

Jak na to? Naneste na tělo speciální vonný masážní olej, postupně ho rozetřete a vmasírujte do pokožky. Pokud jste na masáž zvyklí, nebojte se trošku přitlačit. Postupně tímto způsobem ošetřete celé tělo s výjimkou intimních partii. Budete se cítit jako znovuzrozeni! Nebo se můžete rozhodnout namasírovat pouze některé části těla.

 

Masážní vonné oleje se od olejů do aromalampy velmi liší. Jejich základem je některý z nevonných přírodních rostlinných olejů, které pokožku zklidňují a zvláčňují, a tento základ je obohacen o příměs vonných éterických silic. Naproti tomu oleje do aromalampy sestávají z koncentrované vonné silice. Je velmi důležité tyto oleje nezaměňovat – použití čistého neředěného éterického oleje přímo na kůži by mohlo vyvolat podráždění!

 

Jaký masážní olej se pro vás hodí?

Vyberte si masážní olej přesně podle vašich potřeb!

 

VitalCítíte se vyčerpaně? Potřebujete zregenerovat své síly, osvěžit tělo i duši a nabrat novou energii? Neváhejte a sáhněte po masážním oleji s názvem Vital! Vzpruží vás a pomůže vám obnovit ztracenou vitalitu.

 

ruzovy olejToužíte po jemnějším osvěžení? Pak právě pro vás je zde masážní olej s vůní růže! Opojná květinová vůně vás zbaví neklidu a navrátí vám životní síly!

 

 

relaxJste unaveni po náročném dni v práci? V tom případě sáhněte po masážním oleji Relax – tato směs vůní vás zbaví napětí, stresu a pomůže vám dokonale se uvolnit.

 

 

Čeká vás romantický večer ve dvou a chcete, aby byl ještě vášnivější a smyslnější? Máme pro vás nabídku olejů s afrodiziakálními účinky – vyzkoušejte je a nechte se překvapit vášní, kterou vzbudí! Vyberte si olej pro divokou noc v sekci Erotické oleje a užijte si to, jak se patří! Nebo vyzkoušejte masážní olej se santalovým dřevem, který nejenže navozuje erotickou atmosféru, ale také vám navrátí energii po náročném dni, což se hodí!

 

Aromatická inhalace – obklopte se vůní

Nemáte na aromamasáž čas? Nevadí! Stejně účinná je aromatická inhalace, tedy léčba pomocí vdechování vůní. Tato metoda je snad nejrozšířenější a nejoblíbenější díky své jednoduchosti a účinnosti.

aromalampaVše, co potřebujete, je aromalampa, čajové svíčky a éterický olej, tentokrát v čisté koncentrované podobě. Zapálením svíčky v aromalampě se rozehřeje mistička na jejím vrchu, do které nalijete trochu vody s několika kapkami vybraného éterického oleje. Za pár minut se již po vašem bytě bude rozlévat líbezná a léčivá vůně!

Vyberte si ten správný éterický olej z naší bohaté nabídky, je to snadné! K dispozici máte jednodruhové oleje i směsi, namíchané speciálně pro danou příležitost!

 

antistres Jste unaveni po návratu z práce a nemůžete ani doma pustit starosti z hlavy? Řešení je snadné, vonný olej Zimní zeleň vás spolehlivě uvolní a zrelaxuje. Jeho výrazná, kořeněná vůně zklidňuje předrážděné smysly a podporuje pozitivní myšlenky a optimistickou náladu! Pro relaxaci v klidu domova můžete sáhnout také po oleji Baldrián, jehož příjemná vůně podporuje klid a vyrovnanost.

 

radostCítíte se vyčerpaně, bez života, nic vás nebaví? Načerpejte novou energii a nápady s vonným olejem z borovicového jehličí nebo cedrového dřeva. Již od dob starověku si lidé z oblasti Blízkého východu dobíjejí svou duchovní sílu inhalací cedru. Vůně jeho dřeva rozvíjí sebedůvěru a je i výbornou meditační pomůckou.

 

harmonieVládne u vás doma chaos, hádky a nemůžete se zbavit nervozity? Zkuste nakapat do aromalampy vonný olej Elemi a váš domov se rázem zaplní pohodovou a příjemnou atmosférou! Uklidňující účinky má také olej z květů levandule, jehož čistá a svěží vůně jsou osvědčeným receptem proti podráždění a neklidu, který znaly již naše babičky.

 

melodie laskyJaký by to byl romantický večer bez té správné vůně? Dopřejte si s vaším miláčkem vzrušující aroma éterického oleje Pačuli – pro vášnivý večer je jako stvořený! Ylang Ylang je také afrodiziační, smyslný a erotický olej, který rohodně nezklame. Ne náhodou bývá pro svou podmanivou vůni tak často součástí dámských květinových parfémů.

 

To však není zdaleka vše z naší nabídky vonných olejů – máme jich pro vás ještě mnohem víc! Neváhejte tedy a vyzkoušejte aromaterapii na vlastní kůži. Stojí to za to!

Nemůžete si vybrat? Neváhejte a napište nám! Rádi vám poradíme s výběrem toho pravého vonného oleje pro vás!

mesic vuni

Komentáře

Další články

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda