Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

Kouzla lásky - 1. díl - Jak získat partnera?

kouzla lásky

Magie lásky je stará jako lidstvo samo. Již v dávných dobách byla přirozenou součástí každodenního života. Ačkoli magické rituály bývaly často považovány za efektní divadlo sloužící pro pobavení či ohromení přihlížejících, o jejich účinnosti si v minulosti dovolil pochybovat jen málokdo. Všichni totiž velmi dobře věděli, že magické procesy fungují na principu ovládání přírodních sil a není v tom nic nadpřirozeného. Dnešní moderní doba, která klade důraz především na hmotu, v nás sice jisté pochybnosti vyvolává, přesto si ale v hloubi duše říkáme, co kdyby to opravdu fungovalo.


Magie a hledání lásky

A ono to funguje, pokud dodržujete jisté zásady a řídíte se zákony Universa. Rozhodnete-li se vtáhnout do svého života pomocí kouzel člověka, který je volný stejně jako vy, je všechno v pořádku. Zvláště pak v případě, že i on projevuje jistý zájem o vás. Sáhnete-li ale po někom, kdo je zadaný, může se vám to v budoucnu vymstít. Dlouhodobého štěstí se stejně nedočkáte a spravedlivá karma, zákon příčin a následků, vám vaše neetické chování v brzké době vrátí i s úroky.

Někdy však nastane situace, kdy se zachováte podle pravidel, a přesto vaše vytoužená láska stále nepřichází a vy se zlobíte, že jste hloupě naletěli a uvěřili dětským pohádkám. Napadlo vás ale, že problém může spočívat třeba v tom, že se snažíte otevřít ty nesprávné dveře v nesprávný okamžik? Možná máte být ještě chvíli sami, abyste měli dost prostoru na urovnání myšlenek, nalezení nové zajímavé práce nebo vyřešení nějakého dlouhodobého konfliktu. Potíže s láskou mohou být také součástí vaší výukové lekce v rámci osobní karmy. Možná jste single právě proto, abyste získali určité životní ponaučení. Každopádně to nevzdávejte. Jakmile přijde ten správný čas, ten „pravý“ nebo „pravá“ se zaručeně objeví. A mezitím si můžete vyzkoušet pár kouzelných rituálů, které podpoří vaše milostné záměry.

kouzla lasky


Jak přímět milovanou osobu, aby nás také milovala

kouzla laskyTento konkrétní rituál se hodí nejenom v případě, že na sebe chcete upoutat pozornost osoby, která ve vás vzbuzuje milostné touhy, ale i tehdy, pokud jste si zatím nedokázali najít partnera, který by vyhovoval vašim představám. Ideálním dnem pro realizaci jakýchkoli milostných rituálů je pátek, den Venuše, patronky všech zamilovaných.

Než začnete kouzlit, měli byste si připravit následující propriety: růžovou a červenou svíčku, stříbrný šperk (přívěsek, prsten či náramek, nejlépe s vyobrazením Venuše), zrcadlo, růžový olej, růžové kadidlo nebo vonnou tyčinku a květ růže.
Svíčky potřete olejem a zapalte kadidlo nebo vonnou tyčinku. Mezi svíčky položte růžový květ a stříbrný šperk, přičemž dbejte na to, aby se vše odráželo v zrcadle. Zapalte nejprve růžovou a potom červenou svíčku a použijte metodu imaginace – intenzivně si představujte, jak vaše láska vzkvétá a rozvíjí se jako růžové poupě. Dívejte se do plamenů a třikrát opakujte mantru, kterou žádáte Venuši, aby vám pomohla získat lásku. Jedná-li se o konkrétní osobu, použijte její jméno a na závěr vyslovte magické: Staniž se! Nemusíte používat konkrétní čarovnou formuli, stačí vám vlastní slova. Důležité jsou hlavně vaše úmysly. Přání se vám splní pouze v případě, že nechcete nikomu uškodit.

Pro dokončení rituálu je nezbytné, abyste svíčky nechali dohořet do konce, proto volte svíčky menší, anebo je dobře zajistěte proti požáru – mohou hořet i několik hodin. Čím déle budou hořet, tím větší bude účinek kouzla. Květ růže usušte a uschovejte, stříbrný šperk noste tak dlouho, dokud se vám přání nesplní. Originální kouzlo sice doporučuje poté šperk hodit do vody, ke které se postavíte zády, ale pokud jste si ho opravdu oblíbili, uschovejte si ho k ostatním rituálním předmětům. Hodláte-li se věnovat čarování častěji, pořiďte si na tyto předměty speciální skříňku.

 

Růžová svíčka Růžová svíčka
Růžová barva se používá v rituálech něžné lásky a je nepostradatelná i v případě, že se váš rituál svíčkové magie týká malých dětí nebo přátelství mezi ženami! V milostné magii se růžová uplatní tehdy, když potřebujete dát důraz na nesexuální stránku vztahu!

 

Červená svíčka Červená svíčka
Ohnivá červená je posvátnou barvou milostných rituálů a bojovné planety Marsu. Ve svíčkové magii patří červená mezi nejoblíbenější barvy a pomůže vám přivolat si vášnivé milostné dobrodružství nebo ohnivou lásku, ale podpoří též vaši průbojnost a dravost!

 

Růžové květy Růžové květy
Vůně růžových květů vytváří erotickou atmosféru a je nepostradatelná při milostných rituálech! Něžná vůně legendami a pověstmi opředených růží se již odedávna spojuje s Venuší a je považována za rostlinu lásky! Jako vykuřovadlo vám růže pomůže nejen při svádění! V nabídce v různě velkých baleních.

 

Rose Masážní olej, Růže, 50ml
Tato směs vysoce kvalitních, čistých přírodních olejů se rychle vstřebává do pokožky, hydratuje a má regenerační účinky. Jemná, sladce květinová vůně vám spolehlivě pomůže zbavit se nervozity! Toužíte po nádherné chvilce plné pohody s luxusní vůní? Dopřejte si ji!

 

K dalšímu kouzlu budete potřebovat opět růžovou svíčku, čistý list papíru (ideálně v růžové barvě), inkoust lásky, psací brk, kalamář, skořicovou kůru a čarodějnický kotlík.
Na papír napište čitelně (nejlépe hůlkovým písmem) speciálním inkoustem jméno osoby, jejíž lásku byste rádi získali. Položte na papír levou ruku a intenzivně si představujte, jak jste s onou osobou navázali vztah plný milostného štěstí. Po několika minutách dopište na papír i svoje jméno a celý postup zopakujte. Zapalte svící a v jejím plamenu nechte ohořet skořicovou kůru, kterou potom namalujte na papír se jmény srdce. Papír protáhněte plamenem svíčky a hořící jej vhoďte do kotlíku. Při tom třikrát opakujte: „Ať naše láska hoří jako tento oheň. Staniž se!“ Svíčku nechte zase dohořet a popel z kotlíku zakopejte pod svým oblíbeným stromem. Buďte trpěliví, všechno má svůj čas a málokterá kouzla se splní ze dne na den.

 

inkoust Lasky Inkoust lásky, 12 ml
Tmavě červený inkoust lásky byl vyroben z mnoha jemných ingrediencí, spojených pravým růžovým olejem. Milostný dopis, který šíří vůni růže, dokáže daleko více, než jen okouzlit smysly! Vhodné pro plnící pera.

 

Psací husí brk Psací husí brk
Husí brky byly tvrzeny v horkém písku a vhodně seříznuty pro psaní. Použití tohoto tradičního a čistě přírodního způsobu psaní zvýší účinnost vašich kouzel a magické práce! Psací brk je vhodný pro praváky i leváky a můžete si vybrat bílý nebo černý.

 

Kalamář z mastku Kalamář z mastku
Velmi krásný a praktický kalamář z leštěného mastku se hodí jak pro psaní s brkem a inkoustem, tak i pro odkládání per. Mastek je přírodní materiál, takže barvy kalamářů se mohou lišit - ale protože nic není náhoda, a v magii to platí dvojnásob, určitě si vás najde ten nejkrásnější, který je určen právě pro vás !

 

Čarodějnický kotlík Čarodějnický kotlík z litiny, 12cm
Čarodějnický trojnohý kotlík je významným magickým symbolem a nezbytnou pomůckou každé čarodějky! Nádoba je vhodná na bylinky, lektvary nebo po naplnění pískem jako kadidelnice pro bylinné směsi.Vyberte si ze dvou provedení - větší nebo menší!

 


Vyhýbá se vám? Pomocí magie si k vám najde cestu!

Vyzkoušeli jste si některý rituál a objekt vašeho zájmu se vám stále vyhýbá? Snadná pomoc, poradíme vám, jak ho nenásilně přimět, aby za vámi sám přišel. Zkuste třeba toto:
po dobu tří týdnů sypte na práh svého domu nebo bytu cestičku ze soli a při tom intenzivně myslete na osobu, kterou milujete. Pro větší efekt si doma zapalte vonnou tyčinku s vůní růže a barvitě si představujte, jak k vám váš vyvolený (vaše vyvolená) přichází, co má na sobě, jak se zastaví před domem, zazvoní... Chcete-li účinek tohoto kouzla ještě o něco zvýšit, sežeňte si věc, která zcela prokazatelně patřila této osobě a noste ji po celou dobu vykonávání rituálu při sobě. Jste-li žena, pořiďte si rituální šperk s vyobrazením Venuše, posílí to vaši ženskou přitažlivost. Muži by si naopak měli pořídit šperk zasvěcený mužské energii bojovného Marsu.

 

Znamení Venuše - Ženský symbol Znamení Venuše - Ženský symbol
Zajímavý stříbrný amulet se symbolem ženství a planety Venuše podpoří vaše spojení s vaší vnitřní ženou, a to bez ohledu na vaše pohlaví – muži ji totiž mají taky.Symbol ženskosti posilňuje smyslnost, schopnost milovat, ale také pečovat o ostatní.


Nobara - Divoká růže Nobara - Divoká růže
Vonné tyčinky Kenmei Do jsou mistrovským kouskem tradičního umění míchání vůní! K výrobě této plné, svébytné vůně je zapotřebí mnoha let teorie a zkušeností a stoprocentně kvalitní přírodní materiály.

 

kouzla vášně 

Líbí se Vám tento článek? Máte nějaké vlastní zkušenosti s kouzlením nebo byste chtěli vědět víc? Neváhejte a zapojte se do diskuse k článku!

Komentáře

Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda