Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

Kouzla lásky - 2. díl - Kouzla vášně

kouzla vášně

Magie lásky se nezaměřuje pouze na to, jak získat partnera a udržet si ho, ale hledá také způsoby, jak dlouhodobě zachovat ve vašem vztahu tu ohnivou vášeň a zamilovanost, kterou jste prožívali na začátku. Existují různé metody, jimiž lze tohoto stavu dosáhnout.

Nejrozšířenějším způsobem je používání různých látek zařazených do skupiny afrodisiak, které zvyšují sexuální touhu a intenzitu milostného prožitku. Dámy k těmto účelům odpradávna využívají také typicky ženské zbraně, pečlivá úprava zevnějšku, omamná vůně, svůdný pohled a vhodně zvolená slova udělají s muži pravé divy. Ani muži ovšem nemusí být v tomto směru zcela bez šance, kytice z živých květin, pozvání na romantickou večeři a dárek vybíraný s láskou jistě ocení každá žena. Pokud nic nezabere tak, jak byste si představovali, přicházejí na řadu konkrétní magické rituály.
 

kouzla lásky
 

Sametová pleť a santalové dřevo - zaručený úspěch!

První rituálem, který můžete použít, chcete-li si užít opravdu vášnivou noc, je rituál s milostným kadidlem. Potřebujete kadidlo, vonné tyčinky či aroma olej s vůní santalového dřeva. Součástí přípravy na budoucí erotické hrátky je také rituální koupel ve vodě s přísadou růžového oleje skořicové kůry, která vás zahřeje a vylepší vám náladu. Koupel by neměla trvat déle než půl hodiny. Nezapomeňte si v koupelně zapálit svíčky, v tomto případě budete potřebovat červenou, růžovou a bílou. Po celou dobu rituálu vykuřujte místnosti, v nichž se budete pohybovat, kadidlem nebo vonnými tyčinkami. Po dobu koupele si můžete přeříkávat následující zaklínadlo: „Ať je má pleť dokonalá jako jemný samet. Ať jsou mé oči uhrančivé a mé vlasy poletují kolem hlavy jako svatozář. Staniž se.“ Celý proces podpoříte tím, že si po koupeli natřete celé tělo jemným pleťovým mlékem s lehkou pižmovou vůní. Můžete si být jisti, že po tomto rituálu vám neodolá žádná osoba opačného pohlaví.

 

Bílá svíčka Čistě bílá svíčka
Barva Měsíce, bílá, zahrnuje všechny barvy a symbolizuje čistotu. Ve svíčkové magii a rituálech jí můžete použít nejen pro očištění a vyhnání všeho zlého, ale může rovněž nahradit kteroukoliv jinou barvu, proto se vyplatí mít několik bílých svíček pro jistotu vždy v záloze!


 

červená svíčka Tmavě červená svíčka
Temně červená je zasvěcená planetě Marsu a tato barva krve má v magii nevídanou sílu. Červená barva se spojuje s naší sexualitou a pozemskými vášněmi. Ve svíčkové magii patří mezi nejoblíbenější barvy a hodí se pro všechny druhy milostného čarování!


 

vůně růže Fuko - Vůně růže a kadidla
Tyto velmi kvalitní vonné tyčinky byly ručně vyrobeny tradičním způsobem malými rodinnými manufakturami. Jako základ bylo použito dřevo Tabu-no-ki a santalové dřevo. Skládá se z růže, kadidla a bylinek. Speciálně vyrobeno pro ceremoniální účely. Doba hoření cca 45 minut.


 

santalové dřevo Masážní olej Santalové dřevo, 50 ml
Tato směs vysoce cenných čistě přírodních masážních olejů byla obohacena éterickým olejem ze santalového dřeva. Její příjemná vůně má posilující, euforické a afrodiziační účinky! Použití tohoto masážního oleje zanechává pleť jemnou a připravuje ji pro příjemnou a účinnou masáž.

 


Láska prochází žaludkem!

Kdo by neznal prastaré rčení, že láska prochází žaludkem? Chcete-li ve svém protějšku zanechat nezapomenutelný dojem, připravte mu chutné menu. Uvidíte, že to spolehlivě zabere. První nezbytnou podmínkou pro dosažení potřebného účinku „jídelního“ kouzla je pocit, s nímž budete jídlo připravovat. Vložte do vaření veškerou lásku, kterou ke svému partnerovi cítíte a intenzivně si přejte, aby vás s požitím každého sousta měl ještě raději než dosud. Předpokládáte-li, že hostina bude mít nějaké intimní pokračování, nezapomeňte do pokrmů přidat koření či bylinky, které mimo jiné způsobují stimulaci a prokrvení orgánů zodpovědných za reprodukci.
K takovým látkám patří např. všechny druhy pepře, hořčice, křen, hřebíček, lékořice, muškátový oříšek, chilli papričky, saturejka, skořicová kůra, sporýš lékařský anebo zázvor. Pro drcení bylinek a koření můžete použít speciální hmoždíř, určený pro rituální potřeby.
 

 

rituální hmoždíř Dřevěný hmoždíř s pentagramem
Nádherný čarodějnický hmoždíř s mangového dřeva je na třech stranách ozdoben vyrytým ochranným pentagramem, který mu dodává jeho jedinečné kouzlo! Hodí se pro drcení pryskyřic, dřeva, květů a bylin.


 

hmoždíře Další hmoždíře
Prohlédněte si také naší nabídku dalších hmoždířů. Máme zde krásné kousky rozdílkých zpracování i materiálů.
Všechny hmoždíře jsou u nás za nejnižší ceny!

 

Na celé atmosféře záleží!

Uvařením chutné krmě ale vaše kouzlení nekončí, správná atmosféra může vašim záměrům výrazně napomoci. K romantické večeři ve dvou neodmyslitelně patří svíčky. Pro posílení vzájemné vášně se nejlépe hodí svíčky červené a chybu rozhodně neuděláte, pořídíte-li jich rovnou několik kousků, třeba i v různých velikostech. Neměli byste zapomenout ani na rituální svícen, zvolte nejlépe takový, na němž bude vyobrazena Venuše, patronka milostných vztahů nebo Měsíc, symbol ženského principu. Pečlivou pozornost věnujte také přípravě stolu a dbejte na to, aby na něm nechyběly živé květiny, ideálně pak rudé růže. Kromě zrakových a chuťových buněk je nutné uspokojit také ty čichové, proto se rozhodně nevyhýbejte vůním, které vaši drahou polovičku vyburcují k nebývalé milostné aktivitě. Zapalte misku s kadidlem v červené barvě a nebudete se stačit divit. Celý tento milostný rituál zakončete přípitkem nějakým silným červeným smyslným vínem, nejlépe z rituálních pohárů, které si se svou láskou posléze vzájemně vyměníte, čímž zpečetíte váš vztah. Na důkaz své neutuchající vášně a lásky si také darujte nějaký šperk, k tomuto účelu se ideálně hodí třeba prsten spojení. Co bude dál, to už záleží čistě na vaší bezbřehé fantazii.

 

Svícen Půlměsíc Svícen Půlměsíc
Nádherný dřevěný svícen ve tvaru dorůstající Luny je po obou stranách ozdoben vyřezaným pentagramem a určitě nadchne všechny čarodějky! Bude se perfektně hodit pro svíčkovou magii, pokud máte v plánu požádat Lunu o splnění vašich přání! Svícen se hodí pro tyčové svíce.


 

Kadidelnice, Trojnohá, černá Kadidelnice, Trojnohá, černá
Velmi pěkná kadidelnice, stojící na třech nožkách, je vyvedená v černé barvě a krásně zdobená zlatým květinovým ornamentem. Mísa je vhodná pro uhlíkové tablety, krátké vonné tyčinky a vonné kužely.


 

Barevné kadidlo - červené Barevné kadidlo - červené
Dodejte svému kouzlu sílu a doplňte magickou atmosféru tajemnou a mystickou vůní kadidla, která vás uvede do toho správného duševního rozpoložení! Červená barva kadidla představuje kouzla lásky, chuť do života, sexuální atraktivitu, ale také uvolnění sil a energií!


Elixír lásky

elixir laskyJinou zaručenou metodou, jak si udržet trvalý zájem ze strany protějšku, je nápoj lásky. Ačkoli tento legendami opředený milostný nástroj mohl mít podle dochovaných pramenů nejrůznější složení, není to až taková fikce, jak by se mohlo na první pohled zdát. Zkuste třeba osvědčený thajský recept, ale s dávkováním buďte opatrní! Základem pro jeho výrobu je totiž poměrně silný alkohol. Do litru kvalitního bílého destilátu dáme na 14 dní vyluhovat koriandr, celou skořici, tymián, vanilku a muškátový květ. Scezený alkohol následně smícháme s cukrovým sirupem a podáváme vždy, když budeme chtít, aby po nás partner opět zatoužil tak jako kdysi.

 

Lahvička s korkem, 50ml Lahvička s korkem, 50ml
Krásné skleněné lahvičky s korkem se perfektně hodí pro uchování lektvarů, elixírů nebo olejíčků.
Chcete potěšit své blízké originálním dárkem? Namíchejte i jim elixír lásky a věnujte jim jej ve stylové lahvičce!


Magická moc mořské mušle

Oboustrannou sexuální touhu údajně probouzí také mořská mušle umístěná pod vaší postelí. Než ji tam nainstalujete, podržte ji na chvíli v obou rukách a při tom si intenzivně představujte člověka, po němž nejvíc toužíte. Pak dejte mušli pod postel a čekejte, co se bude dít. Je pravděpodobné, že realita předčí vaše očekávání. Chcete-li afrodisiakální účinek mušle ještě víc zesílit, pořiďte si nějakou menší verzi a noste ji stále při sobě, váš sexappeal se zvýší natolik, že vám rozhodně nikdo neodolá. Pro ženy se hodí pěkný šperk vyrobený z mušlí. Co byste, dámy, řekly třeba na jednoduchý, ale stylový náramek ze zářivě bílých mušlí?
 

 

Mušle, bílá Mušle, bílá
Bílé mušle z Čínského moře, upravené do tvaru korálku, symbolizují čistotu a sílu živlu vody. V podobě tradičního buddhistického náramku vás okouzlí svojí zářivou bělostí a nádherou!

 

jak si udržet lásku

Líbí se Vám tento článek? Máte nějaké vlastní zkušenosti s kouzlením nebo byste chtěli vědět víc? Neváhejte a zapojte se do diskuse k článku!

Komentáře

Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda