Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

POZNEJTE ZNAMENÍ: Blíženci

Býk (Taurus) aneb "Jsem nešťastný, když nemám peníze"


 

„To musím vědět“, neutuchající horlivost a vzrušující živost. Všude, kde je možno se něco dozvědět, musí Blíženci být. Blíženci jsou symbolem pro schopnost opatřit si informaci a předat ji dál. Rychlými a hbitými pohyby se náhle zjevují, vždycky s nějakou novinkou. Pokaždé ale musí rychle pádit dál, rychle jako vítr, ještě na schodech pronesou pár posledních slov.

 

Blíženci - s křišťálem (sleva 10%!)
Blíženci s trvalým neklidem usilují stále o něco nového, čímž stále znovu a znovu fascinují své okolí! Tento přívěsek posilňuje osobní kouzlo znamení Blíženců!
 


Většinou je obklopuje vnitřní neklid, protože sotva dorazili, už je to zase žene pryč, láká je nové a nepoznané, sotva to ale uvidí a probádají, je to pro ně staré a známé. Umění slova, logika, upřímný zájem, živá mimika a gestikulace – tím vším se Blíženci vyznačují. 

Milují veselí, rádi se smějí, jsou zábavní a stále hledají změnu. I proto rádi zabředávají do různého teoretizování. 

Člověk narozený ve znamení Blíženců je tělesně i duševně čilý a mnohostranný, je dobrým pozorovatelem, touží po věděnívyznačuje se vtipem a kritickým náhledem, je ale také ovlivnitelný a neklidný. Díky své obrovské flexibilitě je často rozpolcený, zmítá se v pochybách a nedokáže se rozhodnout. Proto je třeba, aby se už v mládí snažil najít svou vlastní cestu a propracoval se do svého nitra. Mohlo by se stát, že se ztratí ve věčném ospravedlňování, chladném pozitivizmu a bezzásadovosti. Harmonii nalezne často až prostřednictvím konfliktů. Musí se naučit důvěřovat svému myšlení a schopnosti úsudku. Jinak se bude utápět v bezvýsledné snaze o nasycení. 

 

Svíčka znamení Zodiaku - Blíženci (sleva 10%!)
Nádherná bílá svíčka máčená do žluté polevy, dekorovaná hnědou polevou a obrázkem znamení Zodiaku. To zaručeně potěší každého Blížence!
 


Blíženec má dvojí povahu a je těžké nahlédnout do jeho nitra. Často se prezentuje jinak než jaký opravdu je, mnohdy je jiný než se zdá, nese si v sobě chytrost a diplomacii, umí být lstivý a rafinovaný. Dnes se neskonale nadchne, další den už má jiný názor, dnes slíbí, zítra zapomene. Blíženci mají v sobě něco nestálého a pomíjivého, jsou ale schopni dělat více věcí najednou. Proto také někdy naslouchají jen napůl ucha. Jejich lehce rozdělená pozornost se může snadno zvrátit v nepozornost. 

Jedinec narozený ve znamení vzdušných Blíženců nemá výrazný vztah k minulosti, žije totiž přítomností. Ani budoucnost ho nezajímá. Autority většinou neuznává. Vyznačuje se sangvinistickým temperamentem

Blíženci se učí mimořádně rychle, ovládají umění dobrého vystupování a dokáží předávat dobrou náladu. Jsou rychlí a s lehkostí se ocitnou v ohnisku dění. Tito lidé umí brilantně vyprávět, dokáží smísit pravdu s bájí, přičemž vše je důvěryhodné a vtipné. 

Člověk narozený ve znamení Blíženců má schopnost vykonávat vedle sebe více činností, úkolů a povolání. Dokáže se lehce přizpůsobit a své zaměstnání mění vícekrát za život. Je stále na pozoru a registruje vše kolem něj. Je tolerantní vůči mnoha jiným postojům. 

 

Zápisník v kožené vazbě - Slunce (sleva 10%!)
Ručně zpracovaný malý zápisník s koženým přebalem je na přední straně ozdobený krásným motivem slunce - dárce všeho života! S praktickým koženým páskem pro uzavření zápisníku.
 


Blíženec je člověk současnosti a i v těžkých dobách se nevytrácí jeho lehkost a smysl pro humor. Tato lehkost může být pro jiné lidi v jeho okolí chápána jako Blížencův dar od boha. Planeta Merkur, vládnoucí znamení Blíženců, je boží posel a bez jeho zprostředkování by nemohla být předána žádná materiální ani duševní „potrava“. Blíženec je znakem vzájemné výměny. 

Volný čas / hobby / sport: Pěší turistika, jízda na kole, házená, gymnastika, stolní tenis, fotografování, zábavné filmy, reportáže, chov včel, grafika, kreslení, koláže, čtení, hudba, tance jako cha-cha a twist. 

Literatura: Novinky ze světa vědy a techniky, logika, logistika, Guinessova kniha rekordů, eseje a próza, novely, J.P. Sartre, Alexandr Puškin, filozofie řeči.

 

 

 

Planeta: Merkur
Element: vzduch
Povaha: mužská
Barva: zelená a žluto-oranžová
Kameny: jantar, zlatý topas, citrín, žlutý a zelený beryl, tygří oko

Komentáře

Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Stránky :
<<   1 - 2

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda