Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

Znamení LEV

"Teď přicházím Já!"

Jaké jsou ženy lvice?
Od prvního okamžiku působí jako vítězka, pro kterou neexistuje nic, co by nedokázala zvládnout. Bývá samostatná, velkorysá a štědrá. Pokud mají její přátelé nebo rodina potíže, neváhá okamžitě využít všech svých schopností a známostí, aby jim pomohla. Na muže působí doslova jako magnet. Ten, který si chce získat její srdce, ji musí neustále lichotit a dávat najevo svoji přízeň. Miluje děti a bývá skvělou matkou.

 

 

ruzeninPánské tričko - Jeho královské veličenstvo
Reprezentativní vysoce kvalitní pánské tričko ze 100% bavlny. Určeno pro muže a kluky ve znamení Lva. Na hrudi kvalitní poli flex potisk s textem "Jeho královské veličenstvo" a ilustrací. Zaručeně potěší každého Lva! Materiál: Single Jersey, 100% poločesaná bavlna, prstencově dopřádaná.



A co muži lvi?
Dává jim do vínku zdravou dávku sebevědomí a dravosti. Jsou přátelští, ale s nadáním ovládat a manipulovat druhými. Rádi vystupují jako jedinci na vysoké úrovni. Oplývají přirozenou elegancí a vytříbených chováním. Jsou bystří a jako Lvi kralují obtížným situacím. Jejich silná povaha a důvtip přitahuje ženy jako magnet. V lásce jsou vybíraví a nesnáší, když je někdo vodí za nos. Ve vztahu očekávají naprostou oddanost a věrnost.

 

 

ruzeninHrnek - Padněte na kolena, přichází král
Kvalitní keramický hrnek s barevným lemem a uchem. S vyobrazeným motivem znamením zvěrokruhu a sloganem vystihujícím dané znamení. Ideální dárek, který potěší vaše blízké nebo i vás samotné. Skvěle se hodí na čaj i kávu.



Dětičky lvíčata?

Jsou přátelské a mezi ostatními dětmi vynikají. Na okolí působí jako sluníčka, jsou veselé a plné energie. Brzy se umí osamostatnit a rády věci dělají podle svého. Na okolí mohou působit jako malí rozumbradové. Neustále vymýšlejí nové aktivity a sezení v koutě je pro ně největším trestem. Mají rádi hezké věci a vkusné oblečení a po rodičích je také vyžadují. V pozdějším věku se snadno nechají okouzlit krásou a luxusem.
 

Znáte nějakého lva? Pořidťe mu vhodný dárek z naší nabídky:

 

ruzeninKřížek s úchytem - onyx
Onyx dodává pocit větší sebedůvěry a sebekontroly. Spolehlivý pomocník při uzavírání starých traumat, ovlivňující současný život, zároveň snižuje strach a obavy. Působí proti smutku a odvádí z těla negativní energii. Využívá se k léčbě zubů, krevní poruchy, kostí-kostní dřeně a poruchy nohou.

Komentáře

Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Stránky :
1 - 2 - 3   >>

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda