Přejít na navigaci (přeskočit obsah)
zboží podle znamení:

Kouzla lásky - 3. díl - Kouzla pro váš vztah

jak si udržet lásku

Je všeobecně známo, že každý vztah se v průběhu své existence nějakým způsobem vyvíjí a k tomu, abyste si ho udrželi, na něm potřebujete neustále pracovat. I v tomto případě platí ono staré známé rčení, že bez práce nejsou koláče.
Máte-li pocit, že veškeré vaše snahy nepřinášejí kýžený efekt, ale vy byste přesto rádi s partnerem zůstali, může vám i tady pomoci magie. Stejně jako u všech dalších milostných rituálů i tady ovšem platí pravidlo, že magický zásah bude úspěšný pouze v případě, že je vám milostný vztah s tímto konkrétním protějškem opravdu souzený. V opačném případě si lásku nepřičarujete. Pomocí magického rituálu si sice dokážete „vynutit“ pokračování takového vztahu, budete-li na tom opravdu trvat, ale štěstí vám to zřejmě nepřinese. I kouzla zkrátka musí respektovat vyšší zákonitosti duchovního vývoje.

kouzla lasky

Jak si udržet lásku?

Pokud tedy cítíte, že k sobě s partnerem patříte, jenom se vám teď ve vztahu zrovna nedaří, můžete vyzkoušet pro posílení lásky některé rituály vytvořené speciálně k tomuto účelu. Tuto úplně jednoduchou metodu jistě zvládne každý – svažte k sobě červenou stužkou dvě vonné tyčinky ze santalového dřeva a uložte je pod polštář. Po týdnu je vytáhněte, zapalte červenou svíčku, k tomuto tyto tyčinky a intenzivně si představujte, jak vaše vzájemná láska sílí. Ti zdatnější z vás si mohou tuto představu i vizualizovat, nejlépe v podobě stále se zvětšujícího červeného oblaku, který halí vás a partnera v objetí. Obojí nechte dohořet a popel ze santalových tyčinek obětujte vzdušnému živlu.

Červená Červená
Ohnivá červená je posvátnou barvou milostných rituálů a bojovné planety Marsu. Ve svíčkové magii patří červená mezi nejoblíbenější barvy a pomůže vám přivolat si vášnivé milostné dobrodružství nebo ohnivou lásku, ale podpoří též vaši průbojnost a dravost!


Santalové dřevo Santalové dřevo
Vzácné složky santalového dřeva jsou zdrojem éterických olejů, které provoní váš domov příjemným a jemně dřevitým aromatem, které se líbí snad každému. Příjemná exotická vůně s mírně afrodiziakálním účinkem.


Sedmipatrová svíce Sedmipatrová svíce
Jedinečné magické svíce se sedmi patry se používají pro naplnění snů a přání! Svíci můžete nechat vyhořet najednou, lze také každý den zapálit jedno patro pro sedm různých přání.

 

Venuše je na vaší straně!

Další kouzlo bude trochu složitější. Pro jeho správný účinek je nezbytné, abyste ho vykonávali po dobu sedmi týdnů, a to vždy v pátek, což je den Venuše. Před započetím magického rituálu si pořiďte sedm červených rituálních svící, rituální svícen, nejlépe ve zlaté barvě, sedm bílých papírových kartiček stejné velikosti, inkoust lásky a rituální kalamář. Pro posílení rituálu můžete přidat i kadidlo. Vůně není striktně dána, zvolte takovou, s níž se budete cítit příjemně. Sedm po sobě jdoucích pátků pak v hodině Venuše, tedy kolem dvacáté hodiny večerní, vykonejte následující magickou operaci: napište na jednu z kartiček jméno svého partnera a pod něj svoje jméno. Použít můžete rituální kalamář a inkoust Dračí krev, pro umocnění kouzla. Zapalte kadidlo a jednu z červených svíček, v jejímž plamenu papír spalte. Při tom třikrát opakujte tuto zaříkávací formuli: „Ať jsme Ty i já navěky spojeni v dobrém i zlém. Ať naše láska hoří stejně jasně jako tento plamen. Staniž se.“ Popel, který se vytvoří, zakopejte do země.
 

Darmol - svícen s uchem Darmol - svícen s uchem
Tento decentně působící kulatý svícen s uchem nám svým provedením připomíná časy minulé a jeho použití je absolutně všestranné - hodí se jak na slavnostní stůl, tak jako oltářní svícen, ale též k rituálům svíčkové magie. Praktické ouško usnadňuje přenášení.


Dračí krev inkoust, 12 ml Inkoust Dračí krev, 12 ml
Krvavě červený inkoust z kvalitních ingrediencí dodá vašemu čarování větší sílu a zvýší jeho účinnost! Červená je barvou vášně a síly a spojuje v sobě symboliku lásky a boje! Použitelný pro plnící pera.


Kalamář z mastku Kalamář z mastku
Mastek je přírodní materiál, takže barvy kalamářů se mohou lišit - ale protože nic není náhoda, a v magii to platí dvojnásob, určitě si vás najde ten nejkrásnější, který je určen právě pro vás !

 

Jak přimět partnera, aby si vás vzal?

svatbaVětšina žen sní o své vlastní svatbě už od dětských střevíčků. Mužům svatební šílenství zpravidla nic moc neříká. Naopak, většinou to pro ně bývá poměrně stresující období a velmi si oddychnou, když je to celé konečně za nimi. Dámy, ruku na srdce, která z vás v dětství nesnila o krásných bílých šatech se závojem, v nichž si vás odveze princ na bílém koni? S dospělostí se sice sny a touhy mění a přibližují se realitě všedního dne, ale touha vdát se zůstává. Máte partnera, klape vám to a ráda byste posunula váš vztah na vyšší úroveň? Protějšek nereaguje na vaše narážky, ačkoli jsou čím dál zřetelnější a naléhavější? Nebo naopak prohlašuje, že svatba je pouhá zbytečná formalita, ačkoli dobře ví, že vy toužíte po oficiálním svazku? Pak vám zřejmě nezbyde nic jiného, než mu do toho chomoutu trochu pomoci. Nejideálnějším způsobem, jak dosáhnout svého, je požádat o pomoc duchovní bytosti, které vystupují v roli ochránců posvátného svazku manželského. K takovým bytostem patří například archanděl Samuel, strážce lásky. Není jen patronem samotného sňatku, ale bdí také nad  tím, aby se lidé milovali a vyjadřovali si lásku nejen na milostné úrovni. Nemůže sice zlomit váš úděl, pokud je vaše karmická cesta neztotožnitelná s vaším přáním, ale v případě příznivých podmínek vám zaručeně otevře ty potřebné dveře vedoucí k oddávajícímu úředníkovi či knězi.

Pečeť archanděla Samuela Pečeť archanděla Samuela
Archanděl Samuel neúnavně provází lidi v jejich každodenních životech a chrání je. S tímto zázračným amuletem může archanděl Samuel stát vždy na vaší straně a pomáhat vám, když se ocitnete ve slepé uličce. Jako talisman pomáhá tato Samuelova pečeť zvládat boje každodenního života!


K tomuto rituálu stačí následující propriety: růžová, bílá a červená svíčka, rituální miska, inkoust lásky a bílý papír. Zapalte všechny svíčky a na papír napište inkoustem následující text, který je čarodějkami předáván z generace na generaci: „Ve jménu všemocného Stvořitele, v němž všechno má svůj začátek a konec, Tě vzývám, archanděli Samueli, abys požehnal vztahu mezi … (doplňte svoje jméno) a … (doplňte jméno partnera) a hájil ho a abys mu dovolil rozkvést ve skutečnou oddanost posvěcenou manželským svazkem. Děkuji a ctím Tě za vyslyšení mého přání, a to ve jménu Všemocného.“ Poté magickou formuli třikrát nahlas zopakujte a papír spalte v rituální misce. Popel obětujte nejen ohni, ale také ostatním živlům, a sice vodě, vzduchu a zemi.
 

Čistě bílá Čistě bílá
Barva Měsíce, bílá, zahrnuje všechny barvy a symbolizuje čistotu. Ve svíčkové magii a rituálech ji můžete použít nejen pro očištění a vyhnání všeho zlého, ale může rovněž nahradit kteroukoliv jinou barvu. Proto se vyplatí mít několik bílých svíček pro jistotu vždy v záloze!


Miska na amulety Miska na amulety
Tato nádherná měděná trojnohá miska má mnohostranné použití. Výborně se hodí pro pálení uhlíků a bylinek, na odložení vašich drobných pokladů nebo i na symbolické použití při rituálech. Avšak i sama o sobě je tato miska úchvatnou dekorací!


Inkoust lásky, 12 ml Inkoust lásky, 12 ml
Tmavě červený inkoust lásky byl vyroben z mnoha jemných ingrediencí spojených pravým růžovým olejem. Milostný dopis, který šíří vůni růže, dokáže daleko více než jen okouzlit smysly! Vhodné pro plnící pera.

 

Kdo byla Venuše?

VenušeVenuše, latinsky Venus, byla římská bohyně lásky, krásy a smyslnosti. Ve 3. století postupně splynula s postavou řecké bohyně Afrodity. Není bez zajímavosti, že dle vyobrazení nebyla Venuše žádnou vyzáblou krasotinkou, ale smyslnou ženou s lákavými křivkami, na nichž by i v dnešní době se zalíbením spočinulo oko nejednoho muže. Údajně se zrodila z mořské pěny, jak ji ostatně na svém slavném obraze vypodobňuje italský malíř Sandro Botticelli. Astronomové po ní pojmenovali jedno z nebeských těles, které známe také pod názvem Jitřenka, protože na obloze nejvíc září právě před svítáním. Astrologové připisují planetě Venuši výrazně ženské rysy, jako jsou krása, rozkoš, smyslnost, vášeň, romantika či láska k umění. V našich životech má na starosti vztahy, zvláště pak ty milostné. Na jejím postavení v okamžiku našeho narození závisí náš úspěch v oblasti lásky.
 

Vzývání Venuše

Chcete-li si udělat ve svých vztazích pořádek a žít v souladu nejenom se svým partnerem, ale i se svým širším okolím, vyzkoušejte rituál vzývání Venuše. Ideální dobou pro provádění tohoto rituálu je již tradičně pátek mezi dvacátou a dvacátou první hodinou. Nejprve si připravte rituální koupel, do níž nalijete několik kapek vonného oleje ze santalového dřeva a přidáte několik snítek myrty. Barvou Venuše je růžová, zapalte tedy růžovou svící a cca půl hodiny si v lázni odpočiňte. Poté přejděte do místnosti, kde budete provádět samotný rituál. Na připravený oltář, přikrytý růžovou látkou, přeneste zapálenou svíčku a dva stejné šperky (přívěsky, prsteny, amulety) s vyobrazením Venuše. Oltář můžete vyrobit i z obyčejné krabice, ideálně se ovšem hodí pyramida ze šuplíčků, která má i praktické využití – do jejích přihrádek si můžete ukládat své rituální předměty. Navíc má dekorativní vzhled. Kromě svíce přidejte na oltář opět několik snítek myrty jakožto rostliny zasvěcené Venuši. Vyslovte následující zaříkadlo: „Vzývám Tě Venuše, bohyně z mořské pěny zrozená, má krásná paní, v Evině rouše oděná. Na důkaz své náklonnosti Ti oběť překládám, o pomoc Tvoji laskavou Tě žádám.“ Toto zopakujte třikrát a pak vyslovte své přání týkající se vašeho vztahu s nějakou osobou. Poté vezměte jeden ze šperků a zahrabte jej do země, druhý potom noste při sobě tak dlouho, dokud se vaše přání nesplní.

Růžová (Rosa) Růžová
Růžová barva se používá v rituálech něžné lásky a je nepostradatelná i v případě, že se váš rituál svíčkové magie týká malých dětí nebo přátelství mezi ženami! V milostné magii se růžová uplatní tehdy, když potřebujete dát důraz na nesexuální stránku vztahu!


Santalové dřevo (Amyris), 10ml Santalové dřevo (Amyris), 10ml
Santalový olej je získáván ze dřeva stromu pomocí vodní destilace. Jeho příjemná a podmanivá vůně je sametově hřejivá a lehce dřevnatá. Vůně santalového dřeva má povznášející účinek, je neutrální a velmi oblíbená!


Venušin talisman Venušin talisman
Venuše je ztělesněním lásky ve všech jejích formách a projevech! Umění, krása, harmonie, sexualita, hudba a mnoho dalších patří k jejím aspektům. Venušinu talismanu je připisováno, že dokáže svého nositele ochraňovat před jedy a nemocemi, propůjčuje mu krásu a přivolává lásku.


12 šuplíčků - Pyramida 12 šuplíčků - Pyramida
Jako dělané do domácnosti a útulný domov, tyto krásné šuplíčky pojmou spoustu důležitých maličkostí a jejich barevnost vám rozzáří den! Nádherně umělecky malované, praktické a zároveň dekorativní.


Líbí se Vám tento článek? Máte nějaké vlastní zkušenosti s kouzlením nebo byste chtěli vědět víc? Neváhejte a zapojte se do diskuse k článku!

Komentáře

Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články
Další články

Doporučujeme

Vyhledávání

Košík

celkem:
0 Položek
cena:
0,- Kč

Přihlášení



Registrace

 

nápověda